Όλο το διαδίκτυο χειροκροτεί και αποθεώνει την Κλέλια Ρενέση για την ανάρτηση που έκανε για την Ουκρανία

by Τόνια Τζαφέρη
Όλο το διαδίκτυο χειροκροτεί και αποθεώνει την Κλέλια Ρενέση για την ανάρτηση που έκανε για την Ουκρανία

Κλέλια Ρενέση: ” Ο μόνος δρόμος προς την ελευθερία είναι η αυτονομία”

Ο πόλεμος στην Ουκρανία συνεχίζεται με ολόκληρο τον κόσμο να παρακολουθεί συγκλονισμένος τις εξελίξεις και πολλούς να παίρνουν δημόσια θέση επιί του θέματος.

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί ολόκληρος ο πλανήτης τις εξελίξεις στο μέτωπο της Ουκρανίας, μετά την πρωινή απόφαση του Βλαντιμίρ Πούτιν να δώσει εντολή στα ρωσικά στρατεύματα να προχωρήσουν εντός ουκρανικού εδάφους. ΝΑΤΟ και Ευρωπαϊκή Ένωση έχουν  ήδη καταδικάσει τις ρωσικές ενέργειες ενώ ο Ουκρανός πρόεδρος  Βολοντίμιρ Ζελένσκι κάλεσε σήμερα όλους τους πολίτες που είναι έτοιμοι να υπερασπιστούν τη χώρα έναντι των ρωσικών δυνάμεων να παρουσιαστούν, λέγοντας ότι το Κίεβο θα διανείμει όπλα σε όποιον τα ζητήσει.

Όλο το διαδίκτυο χειροκροτεί και αποθεώνει την Κλέλια Ρενέση για την ανάρτηση που έκανε για την Ουκρανία

Για το βράδυ της Πέμπτης έχει συγκληθεί έκτακτη Σύνοδος Κορυφής της ΕΕ προκειμένου να συζητηθεί το ενδεχόμενο νέου πακέτου κυρώσεων. Στην Σύνοδο θα συμμετάσχει και ο Έλληνας Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος προήδρευσε νωρίτερα της συνεδρίασης του ΚΥΣΕΑ όπου και έκανε σαφές ότι η Αθήνα καταδικάζει απερίφραστα τις ενέργειες της Μόσχας.

Όλο το Ίντερνετ χειροκρότησε την Κλέλια Ρενέση για την ανάρτηση που έκανε για την Ουκρανία

Με μία ανάρτηση στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, η Κλέλια Ρένεση δημοσίευσε μια φωτογραφία από ένα μαχητικό αεροσκάφος και τοποθετήθηκε δημόσια για τον πόλεμο ανάμεσα στη Ρωσία και την Ουκρανία. Συγκεκριμένα έγραψε: «Τόσα χρόνια με μανία μας εκπαίδευσαν να εξαρτόμαστε από τους άλλους. Ν’ αγοράζουμε λεμόνια απ την Ισπανία, κατακρεουργώντας τις ντόπιες παραγωγές και πόσα άλλα αγαθά. Ν’ αγοράζουμε το τάδε χημικό φυτοφάρμακο που δηλητηριάζει το χώμα και για να ξαναφυτέψεις το χρειάζεσαι εκ νέου.

Να εξαρτώμαστε ενεργειακά σαν χώρα από άλλα κράτη εν έτη 2022. Μια χώρα με άπειρα χιλιόμετρα ακτογραμμή (ενεργειακοί κυματοθραύστες) και άπειρο ήλιο (ηλιακή ενέργεια). Ο μόνος δρόμος προς την ελευθερία είναι η αυτονομία. Ο μόνος δρόμος για να μην συμμετέχεις στο έγκλημα είναι η αυτονομία.

Περισσότερες δηλώσεις από την Κλέλια Ρενέση: “Μας οδήγησαν σαν χώρες και καταναλωτές να εξαρτόμαστε ενεργειακά από μια στρόφιγγα”

Και όπως λέει ένας φίλος: “Μας οδήγησαν σαν χώρες και καταναλωτές να εξαρτόμαστε ενεργειακά από μια στρόφιγγα… ότι καλύτερο για αυτούς που την ελέγχουν. Μ’ ένα κουμπί σε 1 λεπτό πετυχαίνουν παγκόσμιο πληθωρισμό… αρα κατάσχουν περιουσίες. Οι ΗΠΑ έχουν τεράστια αποθέματα από το άδειασμα της Αραβίας. θα μπορούσε να συγκρατήσει τις τιμές κι ένα παιδάκι. Αλλά το κόλπο γκροσο είναι το κέρδος που αποκομίζουν προσχηματικά. Κι αν γνώριζαν τον Πούτιν γιατί εξαρτηθήκαν από αυτόν με δίκτυα αγωγών; Όλα στο σχέδιο. Τίποτα τυχαίο, τίποτα μη ελεγχόμενο”. Καλή τσικνοπέμπτη!

Υγ: Γι’ αυτό η σημερινή επανάσταση είναι μποστάνι στον κήπο σου, φωτοβολταϊκα στη σκεπη σου, λιγότερη εξάρτηση από υλικά αγαθά, περισσότερη αυτονομία».