Όλο το διαδίκτυο μιλάει για τη Δανάη Μπάρκα: Είπε με απλά λόγια αυτό που σκεφτόμαστε όλοι για τους τράπερς

Δανάη Μπάρκα: Η τοποθέτηση της για τους τραπερς

Μια ακόμη φορά η Δανάη Μπάρκα κερδίζει τον σεβασμό των χρηστών και του κοινού αφού οι δηλώσεις της είναι αποστομωτικές και κυρίως εκφράζουν “την σωστή πλευρά της υπόθεσης”.

Η Δανάη Μπάρκα έκανε μία πολύ σωστή τοποθέτηση στην εκπομπή της «Πάμε Δανάη» για το άγριο περιστατικό με τους τράπερ στα μουσικά βραβεία MAD.

«Όταν πρωτοακούσαμε αυτή τη μουσική λέγαμε εντάξει είναι κάτι παιδιά που βρίζουν στα τραγούδια τους. Μετά όταν συνειδητοποιείς τι συμβαίνει με αυτή τη μουσική και αυτό που ακούς είναι, υποβιβασμός των γυναικών, τα χρήματα, και πολλά άλλα σε μία κοινωνία που περνάει τόσο δύσκολα. Δεν γίνεται από τη μια πλευρά να βραβεύουμε μια γυναίκα και στη συνέχεια να βραβεύουμε ένα τραγούδι που βρίζει τις γυναίκες. Είναι κρίμα να υπάρχει όλο αυτό σε μια κοινωνία που εξελίσσεται» δήλωσε η Δανάη Μπάρκα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Δανάης Μπάρκα για τον ξυλοδαρμό των τραπερς

«Πόσο οξύμωρο να είναι στη σκηνή η Ιωάννα Παλιοσπύρου, το σύμβολο κατά τη βίας των τελευταίων χρόνων και να μην σέβεσαι ούτε αυτό, να σηκώνεσαι και να μαυρίζει ένα τέτοιο σύμβολο πάνω στη σκηνή. Να προσέχουμε πολύ τι κάνουμε πρότυπο και τι χαρακτηρίζουμε πρότυπα. Την λέξη πρότυπο την έχουμε ακούσει πολύ τις τελευταίες ημέρες και μόνη της. Να ακολουθούμε το φως», πρόσθεσε.

Related posts

Μαθεύτηκε όλη η αλήθεια πριν λίγο για τον 31χρονο Αγαθάγγελο που έχασε τη ζωή του σήμερα στον Πειραιά από την κατάρρευση κτίριου

«Θα σας μιλήσει ο ίδιος»: Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα νέα για τον Δημήτρη Κόκοτα

Χαμός με όσα είπε ο Αντώνης Ρέμος για τους Αλβανούς της Ελλάδας