Όλο το διαδίκτυο μιλάει για την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: «Υποδεχόμαστε τον Μεσαίωνα» με τις δηλώσεις του Μητροπολίτη Δωδώνης

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Με λίγα λόγια τα είπε όλα για τον Μητροπολίτη Δωδώνης

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, με λίγα λόγια επεσήμανε πως με τις δηλώσεις του Μητροπολίτη Χρυσοστόμου, επιστρέφουμε στον Μεσαίωνα μέσα από μια αφοπλιστική ανάρτηση στο Instagram.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μητροπολίτης Δωδώνης Χρυσόστομος, υποστήριξε, μεταξύ άλλων, ότι δεν υπάρχει βιασμός χωρίς συναίνεση, καθώς και ότι δεν υπάρχει σύλληψη από βιασμό.

Αναλυτικά, η ανάρτηση που έκανε η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου αναφέρει:

«Προσπάθησα να παρακολουθήσω αυτό το απόσπασμα… μου ήταν τόσο δύσκολο να παραμείνω ψύχραιμη με όσα ακούγονται… γίνεται όλο και χειρότερο. Και εμείς αποχαιρετάμε τα δικαιώματα των γυναικών και υποδεχόμαστε τον Μεσαίωνα.

Και δίνουμε το βήμα σε έναν άνθρωπο να πει τα αδιανόητα μόνο και μόνο επειδή θεωρείται ότι μεταφέρει τον λόγο του Θεού. Και αφιερώνουμε χρόνο να του εξηγήσουμε τα αυτονόητα σαν να είναι μικρό παιδί, αντί να εστιάσουμε στην επικινδυνότητα της δύναμης και της επιρροής ενός ανθρώπου (ή ενός φορέα;!) με τόσο σκοταδιστικές απόψεις.

Θαύμασα τη ψυχραιμία των γυναικών της παρέας, ίσως γι’ αυτό παρέμειναν πιο σιωπηλές. Και άκουγα τους τρεις άντρες να διαπραγματεύονται αν μια γυναίκα θέλει ή όχι να βιαστεί, αν πρέπει να μεγαλώσει το παιδί του βιαστή της και γενικώς τι πρέπει να κάνει με το σώμα και τη ζωή της. Και κάπου μπήκε και ο σεβασμός προς τα ζώα. Προς τις γυναίκες παίζεται».

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Η ανάρτηση της για τον Μητροπολίτη Δωδώνης

Related posts

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη

«Είναι ψεύτικο και το βίντεο!»: Τα 4 σημεία που κανείς δεν πρόσεξε πάνω στην Κέιτ κάνουν τις θεωρίες συνομωσίας να φουντώνουν

“Εσύ σε σούπερ μάρκετ;” Μαθεύτηκε η αλήθεια για την χρυσή κληρονόμο Αθηνά Ωνάση, με τι ασχολείται σήμερα