Όλο το διαδίκτυο μιλάει για τον Γιώργο Χρανιώτη: Σούσουρο με όσα είπε ο ηθοποιός για το Δημήτρη Λιγνάδη

«Ποιος άλλος κατηγορήθηκε για βιασμό και αφέθηκε ελεύθερος;»

Ο Γιώργος Χρανιώτης παραχώρησε μία συνέντευξη στην εκπομπή Uncover Stories του AtticaTV. Ο ηθοποιός μάλιστα αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων και στον Δημήτρη Λιγνάδη, με αφορμή τη δικαστική απόφαση για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Αυτό που ξέρω είναι ότι δύο άνθρωποι τους είχαν απαγγελθεί κατηγορίες για βιασμούς και αν δεν κάνω λάθος στον πρώτο η Δικαιοσύνη έκρινε ότι οι βιασμοί όντως έγιναν και αφέθηκε ελεύθερος. Εγώ που ρώτησα τον αδελφό μου, που είναι δικηγόρος, αν θυμάται κάποιο αντίστοιχο χρονικό, δεν ήξερε να μου απαντήσει» ανέφερε ο Γιώργος Χρανιώτης και πρόσθεσε:

«Αν ξέρει κάποιος από εσάς, ας μου το πει. Αν ξέρει κάποιος από εσάς περιστατικό ανθρώπου που να καταδικάστηκε πρωτοδίκως για βιασμό και να αφέθηκε ελεύθερος, ας μου το πει, γιατί μπορεί να μην το ξέρω».

Ο Γιώργος Χρανιώτης ανέφερε σε άλλη σημείο της συνέντευξης: «Κατά τη γνώμη μου, όλο αυτό το πράγμα πρέπει να ξεκινάει από ένα Υπουργείο Πολιτισμού, το οποίο ήταν ανύπαρκτο. Στη συνέχεια, επίσης ήταν ανύπαρκτο σε πιο φλέγοντα ζητήματα, όπως το πιο γνωστό με τον διευθυντή του Εθνικού, τον οποίο η συγκεκριμένη κυβέρνηση τον στήριξε, όπως και η Υπουργός Πολιτισμού. Όταν ζητήθηκε δις να παραιτηθεί η Υπουργός Πολιτισμού, δεν ακούστηκε αυτό το πράγμα».

Δείτε παρακάτω της συνέντευξης του Γιώργου Χρανιώτη

Related posts

Μεγάλη εξέλιξη με τον Δημήτρη Κόκοτα πριν από λίγο

Δυστυχώς είναι αλήθεια: Μαθεύτηκε ο λόγος χωρισμού Τατιάνας Μπλάτνικ – Νικόλαου, αυτό που όλοι φανταζόντουσαν

Άσχημα νέα για το TikTok