Όλο το διαδίκτυο μιλάει για τον Μπαλάσκα: Η ατάκα για τον Κοκλώνη που συζητιέται όσο καμία

Νίκος Κοκλώνης: Η δήλωση του Μπαλάσκα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση πως ο γνωστός παρουσιαστής και εκδότης Νίκος Κοκλώνης είναι ύποπτος για ξέπλυμα μαύρου χρήματος. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας Ντοκουμέντο, οι αρχές έχουν ξεκινήσει ήδη τις έρευνες και έχουν προχωρήσει σε πάγωμα λογαριασμών.

Μετά τη Κατερίνα Καινούργιου και ο Σταύρος Μπαλάσκας θέλησε να εκφράσει την υποστήριξη του στον ίδιο.

Την συμπαράστασή του στον τηλεπαρουσιαστή Νίκο Κοκλώνη που σύμφωνα με δημοσιεύματα βρίσκεται στο στόχαστρο της Αρχής για το Ξέπλυμα Χρήματος, θέλησε σήμερα να εκφράσει ο συνδικαλιστής της ΕΛΑΣ, Σταύρος Μπαλάσκας.

Στο κλείσιμο της εκπομπής, η Κατερίνα Καινούργιου, στενή φίλη του παρουσιαστή και παραγωγού, δήλωσε την στήριξή της, μέσω της εκπομπής της. Ωστόσο, και ο συνδικαλιστής της ΕΛΑΣ πήρε το λόγο και μίλησε θετικά για τον γνωστό παρουσιαστή.

Ο Σταύρος Μπαλάσκας αποθεώνει τον Νίκο Κοκλώνη: “Είναι υπέροχο παιδί”

Συγκεκριμένα είπε: «Είναι ένα υπέροχο παιδί. Μόνο τα δέντρα που έχουν καρπούς χτυπάνε. Και ο Νίκος έχει πολλούς καρπούς».

Μακάρι να αποδειχτεί ότι ο Νίκος δεν έχει διαπράξει όλα αυτά τα αδικήματα που φέρεται να κατηγορείται γιατί έχει μπει στα σπίτια και στις καρδιές όλων μας. Ελπίζουμε η αλήθεια όποια κι αν είναι αυτή να λάμψει.

Related posts

Απαρηγόρητος ο Γιάννης Καλλιάνος, ετοιμάζεται να φέρει τα πάνω κάτω – «Θα κινηθώ σκληρά»

«Θαúμα» σήμερα μετά από έναν μήνα για τον Δημήτρη Κόκοτα

Σκοτώθηκε γνωστός επιχειρηματίας μόλις 35 χρόνων