Όλο το Ίντερνετ μιλάει για την Καινούργιου: Είπε για τον Αμβρόσιο όσα σκεφτήκαμε αμέσως όλοι μας

Κατερίνα Καινούργιου: Ξέσπασε κατά του Αμβρόσιου η παρουσιάστρια

Αποτροπιασμό έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του Αμβρόσιου για την τραγωδία στα Τέμπη, με την αδιανόητη δήλωση του πρώην μητροπολίτη Αμβρόσιου, ο οποίος τόνισε ότι η σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη, που κόστισε τη ζωή 57 ανθρώπων, είναι τιμωρία του Θεού για το καρναβάλι.

Η Κατερίνα Καινούργιου ακούγοντας τις επίμαχες αυτές δηλώσεις δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της και ξέσπασε μέσα από την «Super Κατερίνα».

«Γιατί ακόμη η εκκλησία επιτρέπει σε αυτόν τον άνθρωπο να κηρύσσει τον λόγο του Θεού; Τι περιμένει η εκκλησία και τον αφήνει ακόμη; Είμαι έξαλλη με αυτό. Αυτή τη στιγμή σκέφτεσαι τους γονείς των παιδιών που έχουν χαθεί, που θρηνούν τα παιδιά τους πάνω από τα φέρετρα, γονείς που δεν έχουν ούτε στάχτη να θάψουν, να ακούν αυτές τις δηλώσεις; Οι γονείς αυτοί θα εφησυχαστούν ότι το παιδί τους αναπαύεται εν ειρήνη και είναι στον Θεό; Αν ήμουν εκκλησία θα τον είχα καθαιρέσει με την μία!

Την εκκλησία αμαυρώνει! Ντρέπομαι! Με συγχωρείτε που είμαι έτσι νευριασμένη αλλά ντρέπομαι για αυτές τις δηλώσεις! Αυτή τη στιγμή υπάρχουν γονείς που πενθούν τα παιδιά τους, επιτρέπεται η εκκλησία γενικότερα να αφήνει τέτοιες δηλώσεις να ακούγονται από έναν μητροπολίτη;» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Η τοποθέτηση της Κατερίνας Καινούργιου για τον Αμβρόσιο και τις δηλώσεις του

Related posts

Επίσημο τέλος για τον Πρίγκιπα Χάρι – Πήρε την μεγάλη απόφαση

Θα λυτρώσει τα πάντα: Η θαυματουργή προσευχή στον Άγιο Εφραίμ που πρέπει να λέτε κάθε βράδυ

Κοuκλάpα 1.5 μήνα πριν γεννήσει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η εμφάνιση που άφησε άπαντες με ανοικτó στóμα σε πάρτι γενεθλίων