Όλο το Ίντερνετ μιλάει για το Λάκη: Ο Λαζόπουλος τόλμησε να πει για τον Τράγκα όσα δεν είπε κανείς

by Τόνια Τζαφέρη

Λάκης Λαζόπουλος: Όσα δήλωσε για την αμύθητη περιουσία του Τράγκα

Τον Δεκεμβρίου του περασμένου έτους ο γνωστός δημοσιογράφος και πολιτικός έφυγε από την ζωή, με την περιουσία του να έρχεται στο προσκήνιο και να προκαλεί σοκ… μέχρι που δεσμεύτηκε από τις αρχές για ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Στη δέσμευση της περιουσίας του Γιώργου Τράγκα προχώρησε η αρχή καταπολέμησης της Νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα. Η είδηση προκάλεσε απορίες στην ελληνική κοινωνία αφού ο γνωστός δημοσιογράφος απασχόλησε μετά θάνατον τις Αρχές και όχι όσο ήταν εν ζωή.

Όλο το Ίντερνετ μιλάει για το Λάκη: Ο Λαζόπουλος τόλμησε να πει για τον Τράγκα όσα δεν είπε κανείς

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι σήμερα ο γνωστός δημοσιογράφος είχε στην κατοχή του 17 πολυτελή ακίνητα στην Ελλάδα, το Μονακό και τη Νέα Υόρκη. Η περιουσία του αποτιμάται σε 100 εκατομμύρια ευρώ και άπαντες αναρωτιούνται με ποιον τρόπο ο γνωστός δημοσιογράφος απέκτησε όλα αυτά τα περιουσιακά στοιχεία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λάκη Λαζόπουλου για τον Τράγκα

Ο δημοφιλής ηθοποιός σχολίασε μέσω του podcast που διατηρεί στην ιστοσελίδα news247 την υπόθεση του γνωστούς δημοσιογράφου. «Η αμύθητη περιουσία του Γιώργου Τράγκα δεσμεύτηκε ολοσχερώς αφού η χήρα τα ήθελε όλα κι έτσι πλακώθηκε με τα παιδιά του και τώρα τα άπειρα σπίτια σε κάθε γωνιά της γης τα πήρε μαζί του ο Γιώργος.

Όλο το Ίντερνετ μιλάει για το Λάκη: Ο Λαζόπουλος τόλμησε να πει για τον Τράγκα όσα δεν είπε κανείς

Κι όλο κλαίνε τα τραγκάκια στου γιαλού στου γιαλού τα βοτσαλάκια. Η υπόθεση βγήκε ξαφνικά Σάββατο για να αλλάξει την βασική ειδησεογραφία που ήταν η Νοβάρτις»,ανέφερε ο Λάκης Λαζόπουλος.

«Ο Τράγκας δείχνει που έχει φτάσει η δημοσιογραφία στην Ελλάδα. Διότι αυτά δεν είναι χρήματα που βγαίνουν από την δουλειά. Δεν ήταν κι η Όπρα ο Τράγκας. Αλλά δάγκωνε δυνατά, ήταν η κόμπρα», είπε σε άλλο σημείο ο Λάκης Λαζόπουλος.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν