Όλο το Tik Tok μιλάει για τον Γιώργο Μαυρίδη: Ο λόγος που έγινε viral μέσα σε δευτερόλεπτα με το βίντεο του για τα Τέμπη

Γιώργος Μαυρίδης: Το βίντεο για τους δημοσιογράφους και πολιτικούς μετά τα Τέμπη

Ο Γιώργος Μαυρίδης ανήρτησε ένα βίντεο, το βράδυ του Σαββάτου 11/3 και ο γνωστός tattoo artist έθεσε μερικά εύλογα ερωτήματα. Πιο συγκεκριμένα ο επιχειρηματίας αναφέρθηκε στις δηλώσεις πολιτικών και δημοσιογραφών για τη τραγωδία στα Τέμπη.

Ο γνωστός tatoo arist, με αφορμή την επικαιρότητα των τελευταίων ημέρων και ιδιαίτερα μετά την τραγωδία στα Τέμπη, θέλησε να εκφράσει την θλίψη του αλλά και τις απορίες τους, για τη στάση που έχουν επιλέξει να κρατήσουν, πολιτικοί, δημοσιογράφοι και παρουσιαστές, ενώ παράλληλα αναρωτιέται αν όλα αυτά είναι μια ψευδαίσθηση.

Ο Γιώργος Μαυρίδης είπε χαρακτηριστικά: «Βρε μάγκες επειδή πραγματικά έχει μουδιάσει το κεφάλι μου εδώ και μία εβδομάδα με όλα αυτά που γίνονται. Ακόμα δεν έχει κοπάσει αυτό το πράγμα με τις 57 ψυχές που χάσαμε εκεί στα Τέμπη. Τι ακριβώς γίνεται σ’ αυτή τη χώρα ρε μάγκες; Σας παρατηρώ όλους εδώ και 10 μέρες και δεν μιλάω.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Μαυρίδη

Βλέπω να μαλώνουνε δημοσιογράφοι με δημοσιογράφους, πολιτικοί με πολιτικούς, δημοσιογράφοι με δημοσιογράφους, ποιος την έχει μεγαλύτερη; ποιος την έχει μικρότερη; ποιος έφταιγε; αν έφταιγε αυτός; αν έφταιγε ο άλλος;

Σήμερα ακούω έναν αρχιεπίσκοπο να λέει ότι είχαμε αυτούς τους νεκρούς γιατί μας τιμώρησε ο Θεός επειδή κάναμε το τριήμερο του καρναβαλιού και είναι του σατανά. Ένας άλλος πολιτικός της κυβέρνησης είπε στα αγγλικά ότι το μετρό της Θεσσαλονίκης λειτουργεί κανονικά και δουλεύει.

Ρε μάγκες μήπως έχουμε πεθάνει όλοι και δεν το ξέρουμε; Μήπως είμαστε σε ένα παράλληλο σύμπαν; Δεν μπορεί να είναι αλήθεια όλα αυτά, μήπως βλέπουμε όνειρο; Δεν μπορεί να είναι πραγματικότητα αυτά που συμβαίνουν, εγώ αυτή την αίσθηση. Συγχωρέστε με δεν ξέρω τι να πω αλήθεια Ρε πάτε καλά όλοι; Τι έχει γίνει ρε μ@@@ς; Έχετε και άλλοι αυτή την αίσθηση; Που ζούμε ρε; Νιώθω ότι θα βγω έξω θα δω Ιπτάμενα αυτοκίνητα. Δεν μπορεί να αναλήθεια αυτό που ζούμε» καταλήγει ο Γιώργος Μαυρίδης.

@george_mavridis

Απορίες!

♬ πρωτότυπος ήχος – George Mavridis

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη