Όλοι έκλαψαν με τον Σασμό: Χαμός στο Twitter με τη γενναία πράξη του Αντώνη για τη Μαρίνα

Σασμός: Το σπαρακτικό επεισόδιο με τη θυσία του Αντώνη

Σπαρακτικό ήταν το επεισόδιο του Σασμού, με τη σκηνή του πυροβολισμού στον γάμο του Αντώνη και της Μαρίνας. Το τηλεοπτικό κοινό για ακόμη μια φορά αποθέωσε τους ηθοποιούς στο Twitter.

Για τους τηλεθεατές της σειράς «Σασμός», ο γάμος του Αντώνη και της Μαρίνας ήταν ένα από τα πολυαναμενόμενα επεισόδια της σειράς. Ενδεχομένως να ήταν το ίδιο αναμενόμενο όπως και ο γάμος της Βασιλικής με τον Μαθιό. Ο αστυνόμος Φραγκιαδάκης, λοιπόν, έφτασε στην εκκλησία με την καλή του, ο γάμος έγινε όμως το φινάλε δεν ήταν ευτυχισμένο όπως πολλοί θα είχαν φανταστεί. Ο Φαρμάκης, που αποφυλακίστηκε μερικές ώρες πριν το μυστήριο, δεν θα είχε καλύτερη ευκαιρία για να πάρει εκδίκηση για τον θάνατο της αγαπημένης του Ρέας σε ανταλλαγή πυρών με την Αστυνομία από τον γάμο του Αντώνη.

Ο Φαρμάκης προσπάθησε να τον πληρώσει με το ίδιο νόμισμα και έβαλε έτσι στο στόχαστρο τη σύζυγο, πλέον, του Αντώνη. Η Μαρίνα βρέθηκε στον «στόχο» του Φαρμάκη, αυτός πάτησε τη σκανδάλη αλλά ο Αντώνης αντιλήφθηκε τι συνέβαινε και μπήκε μπροστά στην αγαπημένη του. Έτσι, δέχθηκε εκείνος τη σφαίρα σε μια γενναία πράξη που της έσωσε τη ζωή, στέρησε την εκδίκηση στον Φαρμάκη και παράλληλα έκανε τους τηλεθεατές να «λυγίσουν» και να γράψουν συγκλονιστικά μηνύματα στο Twitter.

Το Twitter για τον Σασμό

Related posts

Νέο ξέσπασμα Καλλιάνου: «Αγαπητέ μου φίλε Άδωνι… Ξέρουμε και οι δυο μας πολύ καλά τί ήταν αυτό που δεν εφαρμόστηκε»

Δημήτρης Κόκοτας: Κατάφεραν το απίστευτο οι θεράποντες ιατροί

Πυρ και μανία ο Καλλιάνος: Βγήκε στην τηλεόραση και τα είπε έξω από τα δόντια – «Το καλό παιδί τελείωσε»