Όλοι κοιτούσαν την τσάντα της: Η Κατερίνα Καινούργιου βγήκε στο κέντρο ντυμένη στα μαύρα με γυαλιά και το κινητό στο χέρι

Κατερίνα Καινούργιου: Το total black outfit και η τσάντα που έκλεψε το σόου

Η γνωστή παρουσιάστρια έκανε τη βόλτα της στο κέντρο της Αθήνας και δεν πέρασε απαρατήρητη ούτε εκείνη ούτε και η τσάντα της.

Η παρουσιάστρια τείνει να γίνει μία από τις πιο στυλάτες παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης μιας και κυκλοφορεί με δημιουργίες που αποτελούν την τελευταία λέξη της μόδας ενώ η ίδια ενημερώνεται συχνά για κάθε νέα τάση.

Λογικό είναι λοιπόν, σε κάθε της εμφάνιση, εκτός πλατό γιατί εκεί έτσι και αλλιώς είναι πάντα πολύ προσεγμένη αλλά με τους κανόνες που επιβάλλουν οι τηλεοπτικοί φακοί και τα φώτα, η Κατερίνα Καινούργιου να τραβάει πάνω της τα φωτογραφικά φλας.

Η εμφάνιση της Κατερίνας Καινούργιου στο κέντρο

Όπως συνέβη πολύ πρόσφατα όταν ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε στο κέντρο της Αθήνας να διασχίζει ένα δρόμο σχεδόν βιαστική. Η όμορφη παρουσιάστρια φορούσε ένα total μαύρο outfit το οποίο αναδείκνυε τα καλλίγραμμα πόδια της και το είχε συνδυάσει με υπέροχα αξεσουάρ.

Φυσικά εξέχουσα θέση στην όλη εμφάνιση και το styling της είχε η πανάκριβη τσάντα που κρατούσε από τη νέα κολεξιόν του οίκου Christian Dior η οποία ξεχώριζε για το υπέροχο design της και το εξαιρετικό φινίρισμά της.

Αρκεί μόνο να πούμε ότι η συγκεκριμένη τσάντα είναι η τελευταία λέξη της μόδας και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει από την γκαρνταρόμπα της Κατερίνας Καινούργιου η οποία ομολογουμένως είναι πάντα πολύ καλά ντυμένη και προσέχει ιδιαίτερα τις εμφανίσεις της.
Η νέα κολεξιόν σε τσάντες του οίκου Christian Dior διαθέτει δημιουργίες που η φθηνότερη είναι της τάξεως των 2.700 ευρώ και η ακριβότερη μπορεί να φτάσει και τις 6.000 ευρώ.

Όπως είναι φυσικό, είναι το… αντικείμενο του πόθου για πολλές γυναίκες και προφανώς ήταν και για την Κατερίνα η οποία φρόντισε να την προσθέσει στην γκαρνταρόμπα της.

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη