Όλοι θυμόμαστε τη Πάολα Μπράτσο: Πως είναι σήμερα στα 50 της η πρωταγωνίστρια της θρυλικής σειράς «Η Σφετερίστρια»

Πάολα Μπράτσο: Θυμόμαστε την ηρωίδα της θρυλικής σειράς, 25 χρόνια μετά

Από την εποχή που έκαναν θραύση τα μεξικάνικα σήριαλ στην ελληνική τηλεόραση, θυμόμαστε την ηρωίδα της μεξικάνικης σειράς «Η Σφετερίστρια». Ο λόγος για τη Γκαμπριέλα Σπάνικ η οποία έμεινε στις μνήμες μας από τον ρόλο της.

Η σειρά «Παολίνα» ή «La usurpadora =Η Σφετερίστρια» ήταν τηλενουβέλα μεξικάνικης παραγωγής του 1998.

Η Πάολα Μπράτσο και η Παολίνα Μαρτίνες ενσαρκώθηκαν από τον ίδιο άνθρωπο, την Gabriela Spanic. Η ηθοποιός από τη Βενεζουέλα είναι σήμερα 50 ετών και πολύ διαφορετική 25 χρόνια μετά τη μεγάλη επιτυχία της σειράς. Μάλιστα, διατηρεί έναν λογαριασμό στο Instagram με 1,9 εκατομμύρια followers, με τους οποίους και μοιράζεται τις νέες της λήψεις.

Ψάξαμε και βρήκαμε την όμορφη ηθοποιό που παραμένει μία κούκλα αν και φαίνεται πως ο πλαστικός χειρούργος έχει παρέμβει σε κάποια σημεία.

Τι κάνει σήμερα η τηλεοπτική Πάολα Μπράτσο

Η Γκαμπριέλα Σπάνικ είχε διπλό ρόλο στη σειρά καθώς υποδυόταν τόσο την Πάολα όσο και τη Παολίνα. Επίσης στην πραγματική ζωή η Γκαμπριέλα Σπάνικ έχει μία δίδυμη αδερφή που ονομάζεται Ντανιέλα Σπάνικ, και είναι ηθοποιός και μοντέλο.

Η Ντανιέλα Σπάνικ εμφανίστηκε σε ένα επεισόδιο της σειράς, υποδυόμενη την Πάολα σε μία σκηνή που η Πάολα μαλώνει με τη Παουλίνα, καθώς ήταν πολύ δύσκολη η λήψη της σκηνής αυτής με την Γκαμπριέλα να υποδύεται και τους δύο ρόλους.

Related posts

«Θαúμα» σήμερα μετά από έναν μήνα για τον Δημήτρη Κόκοτα

Σκοτώθηκε γνωστός επιχειρηματίας μόλις 35 χρόνων

Αβάσταχτος πόνος για τον Γιάννη Καλλιάνο: Και δεύτερος θάνατος στην οικογένειά του, μετά τον πατέρα του