Όλοι το περιμέναμε: Η σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης» μπήκε στο βιβλίο Γκίνες για αυτόν τον λόγο

Χάρης Ρώμας: Η αποκάλυψη για τη σειρά “Κωνσταντίνου και Ελένης”

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο αγαπημένος ηθοποιός, Χάρης Ρώμας στην εκπομπή «Breakfast@Star», σήμερα Τετάρτη 26/4. Ο ηθοποιός μίλησε για διάφορα θέματα ενώ αναφέρθηκε και για την αγαπημένη σειρά, Κωνσταντίνου και Ελένης που καθόρισε τη καριέρα του.

Ειδικότερα, αναφερόμενος στην επιτυχία της σειράς «Κωνσταντίνου και Ελένης», που παίζει σε επανάληψη μέχρι και σήμερα στον ΑΝΤ1, ο ηθοποιός υπογράμμισε «με το “Κωνσταντίνου και Ελένης” μείναμε διαχρονικοί κάποιοι από εμάς, ιδιαίτερα εγώ με την Άννα Χατζησοφιά μπήκαμε και στο Γκίνες για την non stop επαναληπτικότητα του σίριαλ. Αυτό είναι και ένα μεγάλο παράσημο. Τότε ήταν φόβος, ότι δηλαδή θα καταναλωθούμε σε αυτό και “θα είμαστε για πάντα εγώ γκαρσόνα και εσύ Κατακουζήνα” μού έλεγε η Ελένη Ράντου».

Ο Χάρης Ρώμας για τον έρωτα

Όσον αφορά τον έρωτα και τον ρόλο που παίζει στη ζωή του, ο Χάρης Ρώμας επεσήμανε «έχει παίξει μεγάλο ρόλο στη ζωή μου. Όταν είσαι καλλιτέχνης κιόλας, φαντάζομαι πως έχεις μια επιρρέπεια στο να δίνεσαι συναισθηματικά, να ερωτεύεσαι και να σε ερωτεύονται, γιατί είναι πιο εύκολο να γίνεις αντικείμενο του πόθου όταν είσαι πολύ προβαλλόμενος. Έχω πέσει και στα πατώματα. Όταν σε προδίδουν κάποιοι άνθρωποι, οπωσδήποτε σου δημιουργούν ένα συναισθηματικό κενό. Αυτό μπορεί να λειτουργήσει αλλά για λίγο».

Related posts

Αλλαγή ώρας την Κυριακή 31 Μαρτίου: Τελικά θα κερδίσουμε ή θα χάσουμε ύπνο;

Δημήτρης Κόκοτας: Δıασωληνωμένος ο αγαπημένος τραγουδιστής – Το ιατρıκό ανακοıνωθέν για την υγεία του

Μόλις ανακοινώθηκε η απόφαση στη Ρούλα Πισπιρίγκου για το θάνατο της Τζωρτζίνας