«Ολομόναχοι μέσα στο χάος. Σκεπασμένοι με ένα τραπεζομάντηλο»: Ραγίζει καρδιές η Κατερίνα Καινούργιου

Κατερίνα Καινούργιου: Ραγίζει καρδιές η παρουσιάστρια μέσα από ανάρτηση της

Κατερίνα Καινούργιου: Μια ακόμη ανάρτηση για τις καταστροφικές πυρκαγιές που έχουν πλήξει τη χώρα μας έκανε η Κατερίνα Καινούριου. Η παρουσιάστρια δημοσίευσε τη φωτογραφία του Κώστα Τσιρώνη, στην οποία φαίνονται δύο ηλικιωμένοι ξαπλωμένοι μέσα στο ferry boat. Σκεπασμένοι με ένα τραπεζομάντηλο, να έχουν πάρει αγκαλιά τον σκύλο τους σε μία αποπνικτική ατμόσφαιρα.

Το ferry boat από το Πευκί έσπευσε να παραλάβει τους κατοίκους προκειμένου να τους μεταφέρει σε ασφαλές μέρος. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι δύο ηλικιωμένοι χρειάστηκε να εγκαταλείψουν το σπίτι τους όσο το δυνατόν γρηγορότερα, πριν αυτό κινδυνεύσει να καεί ολοσχερώς. Μαζί τους δεν πρόλαβαν να πάρουν τίποτα, πέρα από τη σκυλίτσα τους τη Μπέλα.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Κατερίνας Καινούργιου

«Γροθιά στο στομάχι. Ολομόναχοι μέσα στο χάος. Ξαπλωμένοι και σκεπασμένοι πρόχειρα με ένα τραπεζομάντηλο, ο Γεώργιος Λιακος (89 ετών) και η Παρισσώ Λιάκου (87 ετών ) βρίσκονται με το σκυλάκι τους, τη Bella, στο κατάστρωμα ferry boat, που έσπευσε στην παραλία του χωριού για να συνδράμει στην εκκένωση. Την φωτογραφία τράβηξε ο Κώστας Τσιρώνης για το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων».

Related posts

Γιατί ο Χριστός αφού αναστήθηκε έφαγε ψητό ψάρι και μέλι;

Νέο λουκέτο σε εργοστάσιο μετά την «Γιούλα» – Δεν το πιστεύει κανείς

Πeθανε ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης