Ολυμπιακός: Η μεγάλη γιορτή για το 47ο πρωτάθλημα με Κώστα Μανωλά και Μπάμπη Στόκα να τραγουδούν μαζί

Ολυμπιακός: Η μεγάλη γιορτή για το 47ο πρωτάθλημα

Μεγάλη φιέστα στήθηκε χθες στο Φάληρο με τον Ολυμπιακό που γιόρτασε το 22ο πρωτάθλημα τα τελευταία 26 χρόνια και το 47ο συνολικά στην ιστορία της ομάδας. Ο Κώστας Μανωλάς εκτός από εξαιρετικός ποδοσφαιριστής είναι και άσος στο μικρόφωνο.

Ο αμυντικός των «ερυθρόλευκων» είναι… γνωστός για την αγάπη του για το τραγούδι – «Πρόεδρε για πάρτη σου», είπε στον Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Κώστας Μανωλάς εκτός από το γήπεδο, είναι άσος και στο μικρόφωνο. Κάτι που έχει αποδείξει αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

Χθες βράδυ, ο Ολυμπιακός γιόρτασε για 47η φορά στην ιστορία ένα πρωτάθλημα Ελλάδος και ο πολύπειρος αμυντικός δεν θα μπορούσε να μην έχει «πρωταγωνιστικό» ρόλο στους πανηγυρισμούς. Η ομάδα του Πειραιά απέδειξε και τη σεζόν 2021-22 ότι είναι η καλύτερη στη Super League 1 και κατέκτησε δίκαια την 1η θέση για 22η φορή τα τελευταία 26 χρόνια.

Μετά τη φιέστα στο γήπεδο «Καραϊσκάκης» ακολούθησε γιορτή με τον Μπάμπη Στόκα -γνωστός για τα ερυθρόλευκα αισθήματά του- να τραγουδά για τους παίκτες της ομάδας του Πειραιά. Μάλιστα, το μικρόφωνο πήρε και ο αμυντικός του Ολυμπιακού για να τραγουδήσει. Το… ρεπερτόριο του 31χρονου αμυντικού ήταν αμιγώς λαϊκό -μιας και παίζει μπουζούκι- τραγουδώντας Βασίλη Καρρά και συγκεκριμένα το «Άστη να λέει».

Λίγο αργότερα, έκανε και αφιέρωση στον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη ο οποίος έσπευσε να σηκωθεί και να τον χειροκροτήσει εν μέσω του κλίματος ευφορίας που επικρατούσε. «Πρόεδρε για πάρτη σου», είπε ο Κώστας Μανωλάς προς τον διοικητικό ηγέτη των Πειραιωτών.


Αξίζει να σημειωθεί πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης πανηγύρισε ακόμα ένα πρωτάθλημα στο «τιμόνι» του Ολυμπιακού με τον γιο του, Μιλτιάδη να βρίσκεται κοντά του.

Μεγάλη νύχτα με φιέστες για την ομάδα του Πειραιά – Βίντεο και φωτογραφίες

Όλοι μαζί το βράδυ του Σαββάτου μετά από τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ πανηγύρισαν άλλη μια επιτυχία στο “ναό” του Ολυμπιακού.  Άλλη μια φιέστα για τους Πειραιώτες οι οποίοι έχουν βάλει μπρος για την κατάκτηση του 48ου! 

Το χρονικό της φιέστας 

Ο Χρήστος Φερεντίνος είναι και φέτος ο παρουσιαστής της φιέστας του Ολυμπιακού. 


Τα παιδιά από την Ακαδημία του Ολυμπιακού εισήλθαν στο γήπεδο με τα 46 πρωταθλήματα της ιστορίας της ομάδας και όλοι περιμένουν το 47ο να εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο. 

Την τιμητική της έχει η Κ-15 του Ολυμπιακού η οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα Super League της κατηγορίας απέναντι στον ΠΑΟΚ. Προπονητής της ομάδας ο Τάσος Πάντος ο οποίος αποθεώθηκε από τον κόσμο. 

Το αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη 

Για άλλη μια φορά η ΠΑΕ Ολυμπιακός τίμησε στην φιέστα της τον μεγάλο Μίκη Θεοδωράκη ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 2021.

Δηλωμένος φίλος του Ολυμπιακού πάντα τιμούσε την ομάδα του Πειραιά και εκείνη του ετοίμασε ένα σπουδαίο βίντεο το οποίο έπαιξε στα μάτριξ την ώρα της φιέστας. 

Ο Μπάμπης Στόκας ήταν ο καλεσμένος της ΠΑΕ Ολυμπιακός για να “ντύσει” μουσικά με τα τραγούδια του την σπουδαία αυτή στιγμή για την ομάδα. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης τραγούδησε μεταξύ άλλων Μίκη Θεοδωράκη. 

Ο τραγουδιστής των Πυξ Λαξ τραγούδησε το “Της Δικαιοσύνης Ήλιε Νοητέ” και αποθεώθηκε από τους φαν του Ολυμπιακού!  Το πρόγραμμα έκλεισε με το τραγούδι η “Θάλασσα του Πειραιά”. 

Εικόνες από τη λαμπρή φιέστα του Ολυμπιακού

Related posts

Μόλις ανακοινώθηκε η απόφαση στη Ρούλα Πισπιρίγκου για το θάνατο της Τζωρτζίνας

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό