Όμορφος ψηλός και μελαχρινός: Αυτός είναι ο “άγνωστος” σύζυγος της Νατάσσας Μποφίλιου που τον κρατούσε κρυφό για χρόνια

Νατάσσα Μποφίλιου: Ο σύζυγος της τραγουδίστριας

Λίγοι γνωρίζουν πως η γνωστή τραγουδίστρια είναι παντρεμένη αφού η ίδια κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Νατάσσα Μποφίλιου μετράει αρκετά χρόνια κοινής πορείας με τον Χρήστο Κορτσέλη.

Δείτε φωτογραφίες

Η γνωριμία της Νατάσσας Μποφίλιου με τον σύζυγό της

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου το 2018, έχοντας δίπλα τους 400 φίλους τους, στην Ταράτσα του Φοίβου. Φυσικά, κουμπάροι ήταν ο μουσικοσυνθέτης και συνεργάτης της τραγουδίστριας, Θέμης Καραμουρατίδης, και η κολλητή της, Μόνικα Κασάνη.

Για τη γνωριμία της με τον σύζυγό της Χρήστο Κορτσέλη, η Νατάσσα Μποφίλιου έχει εξομολογηθεί πως: «Εγώ τον είχα βάλει στο μάτι, τον είχα τσεκάρει και έλεγα “βαρύ το γκομενάκι”. Επειδή ερωτευτήκαμε αμέσως και στην αρχή φοβήθηκα αμέσως αυτό το συναίσθημα. Το ξέραμε και οι δύο από την πρώτη στιγμή. Αφού μου είπε τον πρώτο μήνα “εγώ θα σε παντρευτώ”».

Όσο για τον γάμο και τον έρωτά τους, η τραγουδίστρια έχει αναφέρει: «Τον άνθρωπό μου τον παρατηρώ και με εκπλήσσει κάθε φορά και με συγκινεί, με συγκλονίζει. Μου αρέσει, είμαι πολύ ερωτευμένη μαζί του. Μου αρέσει ο τρόπος που κινείται και υπάρχει μέσα στον χώρο οπότε τον παρατηρώ. Κλείνουμε δέκα χρόνια μαζί.

Παντρευτήκαμε την ίδια μέρα που τα φτιάξαμε. Ήταν σίγουρα η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου και νομίζω και του Χρήστου».

Related posts

Βαρύ πένθος για την Ελένη Βιτάλη: Έφυγε από τη ζωή ο αδερφός της – Τα σπαρακτικά λόγια της

Χωρισμός “βομβα” μετά από 14 χρόνια γάμου στην οικογένεια Γλύξμπουργκ

Σήμερα ψάλλεται όλος ο Ακάθιστος Ύμνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο