Όποιος προλάβει: Viral η αγγελία ακινήτου με 450 ευρώ νοίκι και δωρεάν τους πρώτους 6 μήνες

Ενοίκιο: Η αγγελία καταστήματος που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Η γειτονιά του Μπιτ Παζάρ στη Θεσσαλονίκη έχει γεμίσει με ανοίκιαστα καταστήματα γι΄αυτό και κάποιοι ενοικιαστές ενός καταστήματος που λειτουργούσε σαν ουζερί, είπαν να φανούν λογικοί ως προς το ενοίκιο. Η συγκεκριμένη αγγελία κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

«Το ενοίκιο είναι χαμηλότερο απ’ ό,τι ήταν προηγουμένως και αποφασίσαμε να το διαθέσουμε δωρεάν για ένα εξάμηνο, μήπως το γεγονός αυτό λειτουργήσει ως δέλεαρ. Εξάλλου, η περιοχή έχει «πέσει» πλέον εμπορικά ενώ γνωρίζουμε ότι, όποιος μπει στο μαγαζί, επειδή θέλει ανακαίνιση, θα χρειαστεί τουλάχιστον 2-3 μήνες για να το φτιάξει και να λειτουργήσει στη συνέχεια ως υγειονομικού ενδιαφέροντος» εξηγεί στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Παναγιώτης, ιδιοκτήτης του ακινήτου.

Τονίζει μάλιστα ότι τις λίγες μέρες που έχει αναρτήσει την ταμπέλα στο τζάμι, έχουν υπάρξει διάφοροι ενδιαφερόμενοι αλλά κανείς δεν έχει προχωρήσει -μέχρι στιγμής- στην ενοικίασή του. «Πάντως, στις εμπορικές μισθώσεις, οι δύο μήνες είναι δεδομένοι ότι δεν καταβάλλονται ενοίκια» προσθέτει.

Το κατάστημα που νοικιάζεται δωρεάν για τους πρώτους έξι μήνες

«Έχει πέσει η εμπορική αξία της περιοχής»

Την εκτίμηση ότι έχει πέσει σημαντικά η εμπορική αξία της περιοχής- γνωστής και ως «Μοναστηράκι» της Θεσσαλονίκης, αφού εδώ και δεκαετίες λειτουργούν πολλά παλαιοπωλεία, διατυπώνει ο Θεόδωρος Μπαγρόπουλος, ο οποίος υπήρξε για πολλά χρόνια μεσίτης στην περιοχή.

«Ειδικά στην οδό Τοσίτσα, όπου βρίσκεται το συγκεκριμένο ανοίκιαστο κατάστημα, υπάρχουν και άλλα που είναι κλειστά χρόνια. Η πτώση της εμπορικής κίνησης αλλά και τα έργα για το Μετρό στην Εγνατία, έχουν ρίξει πάρα πολύ την αξία των ακινήτων» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Related posts

3 ζώδια που έχουν την έκτη αίσθηση – Η διαίσθησή τους είναι τpoμακτική, καταλαβαίνουν τα πάντα

Είναι 20 χρόνια μαζί, έχουν 1 κόρη: Η άγνωστη κοúκλα σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα ζει μακριά από τη δημοσιóτητα

Δάκρυα και στεναχώρια: Κορόμυλο το δάκρυ για αυτά τα 3 ζώδια που μπορεί να χωρίσουν το 2024