«Όποτε έχεις τα ενοίκια μου τα δίνεις!»: Σπουδαία Κεφαλονίτισσα σπιτονοικοκυρά έδωσε στέγη σε εκπαιδευτικό χωρίς να ζητήσει το νεφρό του

Κεφαλονιά: Η πράξη ανθρωπιάς που κάνει τον γύρο του Διαδικτύου

Που και που έχουμε ανάγκη να ακούμε και από καλές ειδήσεις, και για ανθρώπους που ξέρουν ακόμη να προσφέρουν και να μοιράζουν χαρά.

Της Αγγελικης Μαρκετου την οποία ευχαριστούμε για την άδεια αναδημοσίευσης του κειμένου της στο Singleparent.gr

Προχθές,μπήκε στο στούντιο που νοικιαζω ο νέος νοικαρης.Ενα παιδί που διορίστηκε στην Κεφαλονιά καθηγητής.Ενω είχαμε συμφωνήσει πιο πριν,για άφιξη του 10 του μήνα,διότι είχα κάποιες κρατήσεις,αποφάσισα να κανω μια υπέρβαση.

Ακυρωσα και τις δύο,γιατί ντράπηκα τόσο πολύ όταν μου είχε πει ότι έμενε στο κάμπινγκ Αργοστολίου,σε ένα κρεβάτι εκστρατείας και μια μικρή σκηνή.Το θεώρησα πραγματικα ύβρη, να βγάλω παραπάνω λεφτά,αφήνοντας έναν εκπαιδευτικό να κοιμάται στο κάμπινγκ,μιας και ούτε το Υπουργείο Παιδείας-που τους έχει μην πω τι-ούτε το συνδικαλιστικό τους όργανο παρ’ολες τις προσπάθειες του,έχει καταφέρει να τακτοποιήσει το μέγα πρόβλημα διαμονής τους στα νησιά.

Αναλυτικά η ανάρτηση της εκπαιδευτικού από την Κεφαλονιά

Τους στελνουν,μες τον Αύγουστο ,εκπαιδευτικούς,φοιτητές,νοσηλευτές,να κόψουν τα κεφάλια τους να βρουν να νοικιάσουν,μια κουναβοφωλια,τις περισσότερες φωτογραφίες φορες,αν τη βρουν κι αυτη-σε τιμές lux ξενοδοχείου.Με πολύ καλή συννενόηση,και με μεγάλη κατανόηση εκ μέρους μου,για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ευρισκόμενος ξαφνικά σε ένα νησί που δεν πέφτει καρφίτσα ειδικα τον Αύγουστο συμφωνήσαμε να μείνει μέχρι τη λήξη του σχολικού έτους.

Η σύζυγος του με τα δύο του παιδιά δασκάλα στην Αθηνα-μα γιατί δεν τους βάζουν μαζι,αναρωτιέμαι,και χωρίζουν τα ζευγάρια,άλλο εδώ,άλλο εκει.Κι άλλο ενοίκιο.

Κεφαλονιτες φίλοι που νοικιάζεται γκαρσονιέρες φανείτε μεγαθυμοι,σε αυτούς που ζητούν στέγη.Και ας πάρουμε και κάτι λιγότερο.Αυτοι προσφέρουν στο νησι,πιο πολλά από μας.

Να λογικευτουμε όλοι.Εγω του είπα,οπότε έχεις τα ενοίκια μου τα δίνεις.Μην αγχώνεσαι καθόλου για αυτό.Χιλια ευχαριστώ άκουσα,κι ήταν η ανταμοιβή μου.Ολοι μαζί,να βάλουμε πλάτη,για τη στέγαση όσων ζητούν.

Πηγή: singleparent.gr

Related posts

Είναι 20 χρόνια μαζί, έχουν 1 κόρη: Η άγνωστη κοúκλα σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα ζει μακριά από τη δημοσιóτητα

Δάκρυα και στεναχώρια: Κορόμυλο το δάκρυ για αυτά τα 3 ζώδια που μπορεί να χωρίσουν το 2024

Χαμός σήμερα με Γκλέτσο και Κασσελάκη