Ωρίμασε, έχει δύο παιδιά και είναι «άλλη»: Η «εξαφάνιση» της Κατερίνας Μουτσάτσου και η καινούργια ζωή της

Κατερίνα Μουτσάτσου: Η αγάπη για την Αίγινα

Κάθε καλοκαίρι η Κατερίνα Μουτσάτσου βρίσκεται στην Ελλάδα και στο αγαπημένο της νησί, την Αίγινα΄. Εκεί περνάει όμορφες στιγμές με την οικογένεια της και ξεφεύγει από την καθημερινότητα στις ΗΠΑ όπου ζει μόνιμα.

Η ηθοποιός δημοσιεύει φωτογραφίες από τις οικογενειακές της διακοπές, πάντα με τα παιδιά της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Στο παρελθόν, η ηθοποιός έχει εκφράσει αρκετές φορές την αγάπη που έχει για την Αίγινα, από την οποία έχει τις πιο όμορφες αναμνήσεις των νεανικών της χρόνων.

Κατερίνα Μουτσάτσου: Η απόφαση να φύγει στις ΗΠΑ

Όπως είχε υπογραμμίσει στο παρελθόν «η Αίγινα είναι ο κόσμος μου. Η φιστικιά είναι το ιερό μου δέντρο, οι βουτιές από τα βράχια είναι το ζητούμενο μου όταν πάω να κολυμπήσω. Μεγάλωσα με αυτές τις εικόνες και τις μυρωδιές. Όπως καταλαβαίνετε, δεν μπορώ παρά να συνδέομαι με την Αίγινα, καθαρά οικογενειακά και βέβαια συναισθηματικά».

Όσον αφορά την απόφασή της να εγκαταλείψει την Ελλάδα και να ζήσει στις ΗΠΑ, η Κατερίνα Μουτσάτσου επεσήμανε «ήταν άμεση η απόφασή μου, αλλά θυμάμαι ότι σε μια συνέντευξη του 2007 έλεγα ότι είμαι διατεθειμένη να κάνω μεγάλες αλλαγές στη ζωή μου, γιατί η ζωή μου είναι πιο πάνω από τη δουλειά μου».

Related posts

Τατιάνα Μπλάτνικ: Τι έκανε λίγες ώρες πριν την ανακοίνωση του διαζυγίου της από τον Νικόλαο

Αυτός είναι ο Αμερικάνος Μπασκεμπολίστας που καταζητείται στη χώρα μας

Χαμός στη χώρα μας με όσα έγραψε ο Παπανώτας σήμερα για το Στέφανο Κασσελάκη