Όσα δεν γνώριζες για την δύσκολη ζωή του Σταύρου Νικολαΐδη: Τα τρία παιδιά που έχασε, η απώλεια που του στοίχισε και η δουλειά στα “Εγκλήματα” για ψίχουλα

Σταύρος Νικολαΐδης: Μια μάτια στην ζωή του γνωστού ηθοποιού

Είναι αρκετά τα όσα δεν γνωρίζαμε για τον γνωστό ηθοποιό τον οποίο έχουμε απολαύσει σε πολλές ελληνικές σειρές, αλλά λίγα γνωρίζουμε για το ποιος πραγματικά είναι και τα συμβάντα στην ζωή του.

Ο Σταύρος Νικολαΐδης γεννήθηκε στις 25 Ιουλίου του 1970 και είναι ηθοποιός και σκηνοθέτης. Στις αρχές της δεκαετίας του 1990 συμμετείχε σε διάφορες τηλεοπτικές σειρές μεταξύ των οποίων “Φόβος και Πάθος”, “Οι Αγνοημένοι” “Δίωξη Εγκλήματος” κ.ά. έχοντας μικρούς ρόλους.

Αγαπήθηκε πολύ στα “Εγκλήματα”,με την Καίτη Κωνσταντίνου, όπου ο ίδιος είχε ομολογήσει πως ο μισθός ήταν ελάχιστος και ήταν σαν να πλήρωσε για να συμμετάσχει.”Για τα τότε δεδομένα, ο μισθός μου ήταν ελάχιστος. Έπαιρνα περίπου 40.000 δραχμές μεικτά το επεισόδιο. Κάνουμε ένα πολύ όμορφο επάγγελμα στη χειρότερη χώρα που μπορούμε να το κάνουμε. Στην Ελλάδα νομίζουν ότι οι ηθοποιοί είμαστε χομπίστες”, είχε αναφέρει ο Σταύρος Νικολαΐδης.

Περισσότεροι ρολόι από τον Σταύρο Νικολαϊδη

Συγχρόνως είχε προσθέσει για τον Μιχαλάκη που είχε υποδυθεί: “Ο Μιχαλάκης είχε μια γλύκα και μια αθωότητα στον τρόπο που αντιμετώπιζε ακόμα και ακραία σεξουαλικά θέματα. Ακόμα και τα λάθη του τα προξενούσε η ανάγκη του να αγαπήσει και να αγαπηθεί. Αυτά πιστεύω είναι τα στοιχεία που τον έκαναν αγαπητό και συνάμα αστείο στον κόσμο.”

Στη συνέχεια, ακολούθησαν πετυχημένες συνεργασίες τόσο στην τηλεόραση όσο και στον κινηματογράφο και στο θέατρο.

Ο Σταύρος Νικολαΐδης δηλώνει ερωτευμένος και ευτυχισμένος με τη γυναίκα του λέγοντας: «Είμαι πολύ ερωτευμένος. Πολύ. Εγώ ερωτεύομαι πρώτα απ’ όλα, ερωτεύομαι δουλειές, ρόλους, ερωτεύομαι πρόσωπα, όπως ερωτεύτηκα την γυναίκα μου και είμαι ακόμα ερωτευμένος μαζί της, δεν θα μπορούσα να μην είμαι ερωτευμένος με την δημιουργία μου, τον γιο μου! Η γυναίκα μου, μου λέει “εσύ δεν μπορούσες να μην γίνεις πατέρας” και πολλές φορές μου λέει κάτι που το θεωρώ πολύ τιμητικό “εσύ δεν είσαι ακριβώς πατέρας είσαι δεύτερη μάνα”», είπε χαρακτηριστικά ο Σταύρος Νικολαΐδης.

Ο Σταύρος Νικολαΐδης, έχει αποκαλύψει στο παρελθόν για τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν με τη σύζυγό του, Γιώτα Ζαρμακούπη, μέχρι να καταφέρουν να αποκτήσουν παιδί.

Ωστόσο, συνέχισαν τις προσπάθειες και σήμερα πλέουν σε πελάγη ευτυχίας κρατώντας στην αγκαλιά τον γιο τους, Θάνο ο οποίος πάει στον παιδικό σταθμό.

Related posts

Τα έβαλε με την Βέφα Αλεξιάδου ο Ηλίας Μαμαλάκης – Η απάντηση της

Νέο ξέσπασμα Καλλιάνου: «Αγαπητέ μου φίλε Άδωνι… Ξέρουμε και οι δυο μας πολύ καλά τί ήταν αυτό που δεν εφαρμόστηκε»

Δημήτρης Κόκοτας: Κατάφεραν το απίστευτο οι θεράποντες ιατροί