Όσα δεν γνώριζες για την Κάρμεν Ρουγγέρη: Η ζωή ως παιδί σε μοναστήρι, η διάγνωση ότι πάσχει από καρκίνο και η ηλικία της!

Κάρμεν Ρουγγέρη: “Μέχρι 4 ετών ζούσα σε μοναστήρι γιατί οι γονείς μου”

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που έζησε στα παιδικά της χρόνια, την ασθένεια των γονιών της αλλά και την δίκη της μάχη με τον καρκίνο.

Η Κάρμεν Ρουγγέρη, σε μία εξομολόγηση από καρδιάς στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ζωής της και της πορείας της στο θέατρο και την τηλεόραση. 

Λίγοι γνωρίζουν ότι η αγαπημένη ηθοποιός η οποία ασχολείται με μεγάλη επιτυχία με το παιδικό θέατρο, μεγάλωσε τα πρώτα σημαντικά χρόνια της ζωής της σε μοναστήρι. Όπως αποκάλυψε η ίδια: «Μέχρι 4 ετών ζούσα σε μοναστήρι γιατί οι γονείς μου προσπαθούσαν να ορθοποδήσουν οικονομικά».

Και συνέχισε για τα «πέτρινα» χρόνια που ακολούθησαν: «Στα 17 μου έχασα τον πατέρα μου και μου στοίχισε πολύ, για καιρό έβλεπα κάποιον στον δρόμο να του μοιάζει και έτρεμα».

Συγκλονίζει με τις εξομολογήσεις της η Κάρμεν Ρουγγέρη

Όσο για τη μητέρα της, είπε: «Δεν ήμουν στην κηδεία της μάνας μου γιατί έλειπα στο εξωτερικό και έχω την εικόνα της όπως ήταν ζωντανή».

Η Κάρμεν Ρουγγέρη αναφέρθηκε και στον τρόπο που αντιμετώπισε τη διάγνωση ότι έπασχε από καρκίνο που της ανακοίνωσαν οι γιατροί. Όπως είπε, ένιωσε πως ίσως ήταν ένας κύκλος που έπρεπε να κλείσει όπως συμβαίνει με τα πάντα στη ζωή.

Όσο για την ηλικία της, η ηθοποιός δεν έκρυψε ότι πλέον είναι 78 ετών, σχολιάζοντας μάλιστα ότι απέχει μόλις δύο χρόνια πριν το… κοντέρ γράψει 80!

Related posts

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη

«Είναι ψεύτικο και το βίντεο!»: Τα 4 σημεία που κανείς δεν πρόσεξε πάνω στην Κέιτ κάνουν τις θεωρίες συνομωσίας να φουντώνουν

“Εσύ σε σούπερ μάρκετ;” Μαθεύτηκε η αλήθεια για την χρυσή κληρονόμο Αθηνά Ωνάση, με τι ασχολείται σήμερα