Όσα δεν γνώριζες για την Κάρμεν Ρουγγέρη: Η ζωή ως παιδί σε μοναστήρι, η διάγνωση ότι πάσχει από καρκίνο και η ηλικία της!

Κάρμεν Ρουγγέρη: “Μέχρι 4 ετών ζούσα σε μοναστήρι γιατί οι γονείς μου”

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που έζησε στα παιδικά της χρόνια, την ασθένεια των γονιών της αλλά και την δίκη της μάχη με τον καρκίνο.

Η Κάρμεν Ρουγγέρη, σε μία εξομολόγηση από καρδιάς στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ζωής της και της πορείας της στο θέατρο και την τηλεόραση. 

Λίγοι γνωρίζουν ότι η αγαπημένη ηθοποιός η οποία ασχολείται με μεγάλη επιτυχία με το παιδικό θέατρο, μεγάλωσε τα πρώτα σημαντικά χρόνια της ζωής της σε μοναστήρι. Όπως αποκάλυψε η ίδια: «Μέχρι 4 ετών ζούσα σε μοναστήρι γιατί οι γονείς μου προσπαθούσαν να ορθοποδήσουν οικονομικά».

Και συνέχισε για τα «πέτρινα» χρόνια που ακολούθησαν: «Στα 17 μου έχασα τον πατέρα μου και μου στοίχισε πολύ, για καιρό έβλεπα κάποιον στον δρόμο να του μοιάζει και έτρεμα».

Συγκλονίζει με τις εξομολογήσεις της η Κάρμεν Ρουγγέρη

Όσο για τη μητέρα της, είπε: «Δεν ήμουν στην κηδεία της μάνας μου γιατί έλειπα στο εξωτερικό και έχω την εικόνα της όπως ήταν ζωντανή».

Η Κάρμεν Ρουγγέρη αναφέρθηκε και στον τρόπο που αντιμετώπισε τη διάγνωση ότι έπασχε από καρκίνο που της ανακοίνωσαν οι γιατροί. Όπως είπε, ένιωσε πως ίσως ήταν ένας κύκλος που έπρεπε να κλείσει όπως συμβαίνει με τα πάντα στη ζωή.

Όσο για την ηλικία της, η ηθοποιός δεν έκρυψε ότι πλέον είναι 78 ετών, σχολιάζοντας μάλιστα ότι απέχει μόλις δύο χρόνια πριν το… κοντέρ γράψει 80!

Related posts

Ο ταλαντούχος σύζυγος της Κάρμεν Ρουγγέρη: Είναι παντρεμένοι και ερωτευμένοι εδώ και 50 χρόνια και λίγοι ξέρουν πως είναι μαζί

«Γροθιά στο στομάχι» τα λόγια της Κάρμεν Ρουγγέρη μετά τη διάγνωση με καρκίνο: «Η ζωή είναι κύκλος που τελειώνει»

Κανείς δεν το γνώριζε: Το άγνωστο επάγγελμα της Κάρμεν Ρουγγέρη – «Έβγαζα 50.000 ευρώ τον μήνα»

Ιστορία που συγκλονίζει: 47χρονος έδινε μάχη με τον καρκίνο και έγινε σήμερα πατέρας με σπέρμα που έδωσε το 1996

Χριστίνα Κουλουμπή: Η κόρη της Κάρμεν Ρουγγέρη, η σημαντικότερη γυναίκα της ζωής της και η υποκριτική στα παιδιά

Η μικρή Ναυσικά κέρδισε την μάχη με τον καρκίνο – Η ιστορία της που προκαλεί ρίγη συγκίνησης

«Με νεφροστομίες και στα δύο νεφρά με πόνους αφόρητους ήταν» – Συγκλονίζει η αδελφή της Τζούλιας Μπάρκα

Σπαρακτικές στιγμές στο νοσοκομείο του Βόλου: Ασθενής με καρκίνο ζήτησε να πάει στο σπίτι του για να πεθάνει

Ο κούκλος γιος του Παναγιώτη Φασουλά είναι ίδιος ο πατέρας του: Η μάχη με τον καρκίνο και η γιορτή των γενεθλίων του