Όσα δήλωσε η Τζούλια Νόβα για το παιδί της: Αποκάλυψε το σπάνιο όνομα που έδωσε στην κόρη της

Τζούλια Νόβα: Τι δήλωσε για την βάφτιση της μικρής και το όνομα

Αποκαλυπτική ήταν η Τζούλια Νόβα στις δηλώσεις για την μικρή της κόρη, όσον αφορά το όνομα και την βάφτιση της.

Η Τζούλια Νόβα με τον σύζυγό της, Μιχάλη Βιτζηλαίο, καλωσόρισαν το πρώτο τους παιδί πριν από 8 μήνες. Το μοντέλο μιλώντας στο περιοδικό OK! αποκάλυψε το όνομα που αποφάσισε, με τον άντρα της, να δώσει στην μονάκριβη κόρη της. Όπως σημείωσε το παιδί το έχουν ονομάσει Δάειρα, ενώ εξήγησε την προέλευση και την ιδέα αυτού του ονόματος. 

«Έγινε 8 μηνών, γεννήθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο. Το Δάειρα είναι αρχαίο ελληνικό όνομα, το ανακάλυψε ο σύζυγός μου που του αρέσει ό,τι αφορά την Ιστορία και τη Μυθολογία. Η Δάειρα ήταν Ωκεανίδα, νύμφη της Ελευσίνας, η οποία αγαπήθηκε από τον Ερμή. Από την άλλη, εγώ πάντα ήθελα να δώσω στο παιδί μου ένα όνομα σπάνιο, ιδιαίτερο, που να μην το ακούμε συχνά ή καλύτερα να μην το είχαμε ακούσει ξανά. Οπότε, όταν ο Μιχάλης μού πρότεινε το “Δάειρα” ενθουσιάστηκα. Είναι εύηχο και βγάζει κάτι δυνατό».

Περισσότερες δηλώσεις από την Τζούλια Νόβα για την κόρη της


Επιπλέον η Τζούλια Νόβα αποκάλυψε και την πρώτη λέξη, την οποία αναφώνησε η μικρή της: «Αυτό έγινε προχθές και μας συγκίνησε όλους. Είμαστε για καλοκαίρι στην Πάρο – έχει έρθει μαζί μας και η μητέρα μου για να μας βοηθάει με τη μικρή. Πριν από πέντε μέρες, ο Μιχάλης χρειάστηκε να γυρίσει για λίγο στην Αθήνα, έχει το εστιατόριο Pirates House στη Ροδόπολη, στον Διόνυσο. Εκείνη την ημέρα μιλούσαμε μέσω βιντεοκλήσης και η μικρή φώναξε «μπαμπά». Αυτή ήταν η πρώτη της λέξη. Όλοι βάλαμε τα κλάματα, και εγώ και η μητέρα μου και, φυσικά, ο Μιχάλης. Τρελαθήκαμε. Δεν το κρύβω, ζήλεψα λίγο, γιατί θα ήθελα να πει πρώτα «μαμά», αλλά τι να κάνουμε; Μάλλον έχουμε και οι δύο αδυναμία στον μπαμπά».

Η Τζούλια Νόβα, όπως έχει αποκαλύψει δημόσια, πρόκειται να καθυστερήσει τη βάφτιση της κόρης της: «Δεν έχουμε ορίσει ακόμα ημερομηνία, αλλά πιστεύω σε κάνα δυο χρονάκια. Όπως έχω πει, θέλω η μικρή μου να έχει κάποιες αναμνήσεις από την βάφτιση, οπότε πιστεύω ότι θα την βαφτίσω όταν είναι τριών ετών».

Related posts

Ο σκιτσογράφος ΚΥΡ προβλέπει το μέλλον του Στέφανου Κασσελάκη

3 ζώδια που έχουν την έκτη αίσθηση – Η διαίσθησή τους είναι τpoμακτική, καταλαβαίνουν τα πάντα

Είναι 20 χρόνια μαζί, έχουν 1 κόρη: Η άγνωστη κοúκλα σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα ζει μακριά από τη δημοσιóτητα