«Όσο όμορφη κι αν είναι η Δανάη Μπάρκα δεν αποτελεί πρότυπο υγείας»: Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος στηρίζει τη Λατινοπούλου

«Όσο όμορφη κι αν είναι η Δανάη Μπάρκα δεν αποτελεί πρότυπο υγείας»: Θύελλα αντιδράσεων από τις απόψεις Μπογδάνου και Λατινοπούλου

Ο εξόριστος και πλέον ανεξάρτητος βουλευτής, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, έχει προκαλέσει πολλές φορές στο παρελθόν με τις απόψεις του. Ο ίδιος αυτή την φορά επανήλθε στην επικαιρότητα με την στήριξη του στην Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Πιο συγκεκριμένα, είναι γνωστό πως έχει όμοιες απόψεις και ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έσπευσε να υπερασπιστεί την Αφροδίτη Λατινοπούλου, ρίχνοντας παράλληλα τα βέλη του στη ΝΔ που πήρε αποστάσεις από την πολιτευτή.

Με ανάρτησή του στο Twitter, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος συνέχισε την απρέπεια, υποστηρίζοντας πως «όσο όμορφη κι αν είναι η Δανάη Μπάρκα, όπως κι ένα ανορεξικό μοντέλο, δεν αποτελεί πρότυπο υγείας. Απλή λογική».

Βεβαίως, κανείς δεν τοποθέτησε ούτε την Αφροδίτη Λατινοπούλου, ούτε φυσικά τον πρώην δημοσιογράφο σε θέση επιτροπής για την αξιολόγηση των προτύπων υγείας στη χώρα. Επιπλέον, κανείς δεν ρώτησε τη Δανάη Μπάρκα αν συναινεί σε αυτή την χυδαία «καλλιστειοποίηση» της εμφάνισής της, στο όνομα της «απλής λογικής».

Η πολιτική σκοπιμότητα πίσω από την δήλωση του – «Όσο όμορφη κι αν είναι η Δανάη Μπάρκα δεν αποτελεί πρότυπο υγείας»

Φυσικά, η πρεμούρα Μπογδάνου να συντρέξει τη διωκώμενη από τη ΝΔ, Λατινοπούλου εξηγείται μικροπολιτικά, καθώς εκείνη αντιπροσωπεύει ακριβώς το κοινό στο οποίο στοχεύει ο βουλευτής και ο κομματικός συνασπισμός στον οποίο έχει προσχωρήσει.

Αυτό επιβεβαιώνει και η συνέχεια του tweet του, που απευθύνεται στη ΝΔ. «Δυστυχώς η ΝΔ της πολιτικής ορθότητας και του δικαιωματισμού δεν νοιάζεται πια για τη λογική. Μόνο διαγράφει όποιον ενοχλεί τους “προοδευτικούς”» σημείωσε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος που πρόσθεσε με νόημα: «Με τη Λατινοπούλου».

Στη θέση της wok culture που ανέφερε η Αφροδίτη Λατινοπούλου χθες, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος επικαλέστηκε την πολιτική ορθότητα και τον δικαιωματισμό, κλασικά επιχειρήματα μιας συγκεκριμένης ομάδας «μαχητών» του Alt Right πληκτρολογίου στη χώρας μας και αλλού.

Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως ο κ. Μπογδάνος διεγράφη διότι διατύπωνε με επιμονή πως μεγαλύτερος εχθρός του κράτους, μεγαλύτερος και από την Τουρκία είναι οι κομμουνιστές, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια.

Νωρίτερα, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος είχε αναρτήσει άρθρο ιστοσελίδας που παλαιότερα τουλάχιστον του ανήκε – διότι στη συνέχεια υποστήριξε πως δεν έχει σχέση με αυτή – στην οποία αποκαλύπτονταν τα ονόματα και προσωπικά στοιχεία νηπίων, σε μια προσπάθεια να καταδείξει πως στα νηπιαγωγεία του κέντρου των Αθηνών πηγαίνουν περισσότερα παιδάκια αλλοδαπών, παρά Ελλήνων.

Related posts

Αυτός είναι ο Αμερικάνος Μπασκεμπολίστας που καταζητείται στη χώρα μας

Χαμός στη χώρα μας με όσα έγραψε ο Παπανώτας σήμερα για το Στέφανο Κασσελάκη

Πέθανε πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής