Όταν ένα 7χρονο παιδί επέστρεψε στο φλεγόμενο σπίτι του και έσωσε την μικρή του αδερφή

by Τόνια Τζαφέρη

7χρονος: “Φοβόμουν, αλλά δεν ήθελα να πεθάνει η αδερφή μου”

Είναι μια από τις τραγικές ιστορίες, οι οποίες ευτυχώς όμως είχαν αίσιο τέλος. Και αυτό χάρη σε ένα αγόρι μόλις 7 χρονών, το οποίο θυσίασε την ίδια του την ζωή για να σώσει την αδερφή του, από τις φλόγες. Ευτυχώς όμως και οι τα κατάφεραν.

Όταν ένα 7χρονο παιδί επέστρεψε στο φλεγόμενο σπίτι του και έσωσε την μικρή του αδερφή

Πιο αναλυτικά ένα 7χρονο αγόρι που ονομάζεται Ελί έσωσε τη ζωή της αδερφής του, όταν πήδηξε στο δωμάτιό της μέσα από ένα παράθυρο, για να τη σώσει από την πυρκαγιά που κατέστρεψε το σπίτι της οικογένειάς του.

Σε μια τυπική βραδιά της οικογένειας στο Τενεσί, στις 8 Δεκεμβρίου κανείς δεν περίμενε πως η συνέχεια θα ήταν δραματική.

Ο Chris και η Nicole Davidson έτρωγαν τα τρία παιδιά τους δείπνο, τα έβαλαν στο κρεβάτι και κοιμήθηκαν.

Λίγες ώρες αργότερα, η Νικόλ Ντέιβιντσον ξύπνησε από τη μυρωδιά του καπνού. Μέσα σε λίγα λεπτά, το σπίτι της οικογένειας είχε τυλιχτεί στις φλόγες.

Πως ο μικρός 7χρονος κατάφερε να σώσει την 22 μηνών αδερφή του

Η μικρή κόρη της οικογένειας, Έριν Ντέιβιντσον, που είναι μόλις 22 μηνών παγιδεύτηκε στο δωμάτιό της.

Το ζευγάρι κατάφερε να σώσει τους δυο γιους του, τον 2χρονο Ηλία και τον 7χρονο Ηλί, τους οποίους υιοθέτησαν πριν από ένα χρόνο, ωστόσο δεν μπορούσαν να προσεγγίσουν το δωμάτιο της μικρής.

«Ο καπνός και η φωτιά δεν μου επέτρεπαν να φτάσω σε αυτήν», δήλωσε ο Chris Davidson στο CNN.

«Πήγαμε έξω για να μπούμε από το παράθυρο, αλλά δεν μπορούσα. Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο περήφανοι για τον Eli», είπε ο Davidson. «Έκανε κάτι που ένας μεγάλος δεν θα έκανε».

«Νόμιζα ότι δεν μπορούσα να το κάνω, αλλά μετά είπα, την πήρα, μπαμπά. Φοβόμουν, αλλά δεν ήθελα να πεθάνει η αδερφή μου», είπε ο μικρός στο CNN.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν