Όταν ο άνθρωπος που εισέβαλε στο Εφετείο εμφανιζόταν στο «Greek Idol» – Ποιος ειναι ο Βασίλης Γοργολίτσας

Βασίλης Γοργολίτσας: Ο 33χρονος πρώην παίκτης ριάλιτι που εισέβαλε στο εφετείο Αθηνών

Σε κατάσταση αμόκ εισέβαλε στο εφετείο Αθηνών ο πρώην παίκτης ριάλιτι και προκάλεσε πανικό, ενώ στην συνέχεια παραδόθηκε στις αρχές.

Ποδοσφαιριστής και, για μικρό χρονικό διάστημα τραγουδιστής, υπήρξε κατά το παρελθόν ο Βασίλης Γοργολίτσας, που εισέβαλε στο Εφετείο με ένα αυτοκίνητο «φορτωμένο» με 1.200.000 ευρώ, ενώ στο σπίτι του βρέθηκαν άλλες 300.000!

Είχε μάλιστα συμμετάσχει και στο reality «Greek Idol», καταφέρνοντας να… προβληματίσει τους κριτές με τις ερμηνευτικές του ικανότητες.

Υπενθυμίζεται ότι, κατά την εισβολή του στο Εφετείο, ο άνδρας ήταν φανερά υπό την επήρεια ναρκωτικών, στο αυτοκίνητο βρέθηκαν επίσης ποσότητα κοκαΐνης -περίπου 200 γραμμάρια-, περίπου μισό κιλό κατεργασμένης κάνναβης, χάπια xtc και mdma. 

«Έχω κάνει πολλά και ήρθα να παραδοθώ», δήλωσε ο Βασίλης Γοργολίτσας

Ο συλληφθείς δεν έδωσε σαφείς εξηγήσεις στους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών που χειρίζονται την υπόθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, μέσα από μισόλογα και ακατάληπτες φράσεις, από τη μια έλεγε πως «Με έχει στείλει ο Θεός» και την άλλη πως «Έχω κάνει πολλά και ήρθα να παραδοθώ».

Αυτό που έχει σημασία για τους αστυνομικούς είναι η προέλευση των χρημάτων, του «θησαυρού» που κουβαλούσε σε σακ βουαγιάζ και είχε καταχωνιάσει και στο σπίτι του στην Ηλιούπολη, ο 34χρονος και αν είναι μέλος κυκλώματος ναρκωτικών που ρίχνει κόκα, κάνναβη και παραισθησιογόνα χάπια στα σαλόνια της Αθήνας και της Μυκόνου. 

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη