Όταν ο θρύλος του Χόλυγουντ Άντονι Χόπκινς υποκλίθηκε στο ταλέντο του Κώστα Χατζηχρήστου

Κώστας Χατζηχρήστος: Τα σχόλια του Άντονι Χόπκινς

Στην ιστορία έχει μείνει ο ενθουσιασμός του Άντονι Χόπκινς, με τον Έλληνα ηθοποιό Κώστα Χατζηχρήστο, καθώς στο παρελθόν ο χολιγουντιανός ηθοποιός είχε τύχει να δει τον Κώστα Χατζηχρήστο και έμεινε με το στόμα ανοιχτό. Μπορεί να μην κατάλαβε τίποτα από όσα ανέφεραν, οι ηθοποιοί, όμως ενθουσιάστηκε με τον μεγάλο Έλληνα ηθοποιό. Αναλυτικότερα, όσα είχε αναφέρει στην εκπομπή «Η ζωή είναι στιγμές» της Ελληνικής Ραδιοφωνικής Τηλεόρασης.

Κώστας Χατζηχρήστος: Η ιστορία με τον Άντονι Χόπκινς

«Θυμάμαι τον Άντονι Χόπκινς. Κάποτε, σε μια σουίτα του ξενοδοχείου Κάραβελ. Γυρίζαμε την τηλεοπτική σειρά Peter and Paul, και στο διάλειμμα, εκεί που μιλούσαμε, μια τηλεόραση, χωρίς ήχο, είχε τον ”Ηλία του 16ου” ή τον ”Μπακαλόγατο”. Ένα από τα δύο. Και λέει ο Άντονι Χόπκινς: ”Βάλτε τον ήχο! ΒΑΛΤΕ ΤΟΝ ΗΧΟ!!”. Κάποιος από το συνεργείο βάζει τον ήχο. ”Ποιος είναι αυτός ο ηθοποιός;”, με ρωτάει.

”Είναι ο Κώστας Χατζηχρήστος. Ένας ηθοποιός που έχει αφήσει εποχή εδώ, και ένα μεγάλο κομμάτι από αυτό που βλέπετε είναι αυτοσχεδιαστικό”, του απαντώ. “Τι timing είναι αυτό!”, μου λέει. “Τι timing…! Τι ρυθμός! Αυτός ο ρυθμός…!, αυτός ο ρυθμός είναι καταπληκτικός! Τι καταπληκτικός ρυθμός είναι αυτός…!!”».

Related posts

Αποκάλυψη φωτιά για Κέιτ Μίντλετον: Από ποια μορφή καρκίνου πάσχει τελικά η πριγκίπισσα

Τεράστια «Βóμβα» στην Ελληνική Showbiz με τον «Σασμό» – Διάσημοι ηθοποιοί της σειράς ζευγάρι και στη ζωή

Ασταμάτητος ο Παλαιοχριστιανός: Έκανε κίνηση-ματ και ετοιμάζεται να φέρει τα πάνω-κάτω στην Ελλάδα