«Όταν την έβλεπαν στον δρόμο έκαναν τον σταυρό τους»: Η εξομολόγηση από την εγγονή της Τασσώς Καββαδία για την γιαγιά της και την δίκη της μάχη με την ανορεξία

Τασσώ Καββαδία: Η εγγονή της μιλά για όλα

Πρόκειται για την εγγονή της ηθοποιού Τασσώς Καββαδία, η οποία άφησε ιστορία στον ελληνικό κινηματογράφο. Αρκετά χρόνια μετά, μιλά η ίδια για την σχέση της με την γιαγιά της αλλά και την δύσκολη περιπέτεια υγείας που είχε με την νευρική ανορεξία.

Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ήταν καλεσμένη η εγγονή της αείμνηστης ηθοποιού Τασσώς Καββαδία, Αργυρώ Καλλιάφα και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην γιαγιά της, το επάγγελμά της ως σχεδιάστρια και την περιπέτεια με τη νευρική ανορεξία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις από την εγγονή της Τασσώς Καββαδία

«Είχα κάποια βιώματα μαζί της, ήταν πάρα πολύ γλυκιά γενικά. Είχε φοβερή αξιοπρέπεια ως άνθρωπος» ανέφερε αρχικά και συμπλήρωσε για το αν την έβλεπε σε ταινίες σε μικρότερη ηλικία: «Όταν είσαι μικρός δε μπορείς να το διαχωρίσεις 100%. Στο μυαλό σου είναι ότι είναι αυτός ο ίδιος άνθρωπος. Ήταν τόσο έντονη η διαφορά της. Ήταν τόσο ήρεμη, που έμοιαζε από κοντά σαν άλλος άνθρωπος. Είχα ακούσει πολλές ιστορίες που αφορούσαν στο πώς την αντιμετώπιζαν στον δρόμο, έκαναν τον σταυρό τους, φτύνονταν…

Δεν ξέρω αν μοιάζω μαζί της όντως, αλλά το ακούω αρκετά συχνά».

Η Αργυρώ Καλλιάφα μίλησε και για την περιπέτεια που είχε με την νευρική ανορεξία. «Το πρόβλημα της νευρικής ανορεξίας άρχισε στα 21. Είχα φτάσει 42 κιλά. Υπήρχαν μέρες που έτρωγα μισό μπισκότο».

Related posts

Mandisa: Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια – Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της

Βαρύ πένθος για την Ελένη Βιτάλη: Έφυγε από τη ζωή ο αδερφός της – Τα σπαρακτικά λόγια της

Χωρισμός “βομβα” μετά από 14 χρόνια γάμου στην οικογένεια Γλύξμπουργκ