Ούτε μπότοξ, ούτε πλαστικές: Το μυστικό ομορφιάς της Βίκυς Καγιά για να δείχνει με την μία 10 χρόνια νεότερη

Βίκυ Καγιά: Το σπιτικό μυστικό ομορφιάς που το χρησιμοποιούσαν και οι γιαγιάδες μας

Η Βίκυ Καγιά στα 44 της, παραμένει μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της εγχώριας showbiz. Η ίδια είναι λάτρης της φυσικής ομορφιάς και έχει αποκαλύψει πως καταφέρνει να κρατάει λαμπερό το δέρμα της, χωρίς υπερβολές και με μια απλή ρουτίνα.

Το μυστικό της είναι ένα άνθος που έχεις κι εσύ στην κουζίνα σου αφού αν το βράσεις απολαμβάνεις το πιο ωραίο ρόφημα και φυσικά όπως κατάλαβες μιλάμε για το χαμομήλι.

Εξάλλου τόσα χρόνια μέσα στο χώρο έχει μάθει πως το πιο απλό είναι και το πιο αποτελεσματικό.

«Όταν το δέρμα μας είναι θαμπό ή κουρασμένο ή έχει κοκκινίλες ή έχει εμφανίσει μικρά σπιθουράκια – συμβαίνει σε όλες μας όταν είμαστε κουρασμένες ή αδιάθετες- το μυστικό είναι ένα: βράζουμε χαμομήλι, το παγώνουμε καλά στο ψυγείο και κάνουμε κομπρέσες με το παγωμένο χαμομήλι. Δεν υπάρχει καλύτερο άμεσο αποτέλεσμα», έχει αποκαλύψει η Βίκυ Καγιά.

Η απλή και έξυπνη ρουτίνα ομορφιάς της Βίκυς Καγιά

Όσο για το αν χρησιμοποιεί κρέμες για τη φροντίδα του προσώπου της,η ίδια έχει αποκαλύψει πως:

«Πιστεύω ότι το πρόσωπό μας δεν χρειάζεται πολλά τουλάχιστον μέχρι την ηλικία των 40. Τα βασικά αρκούν. Αυτό σημαίνει ότι χρειαζόμαστε το καθαριστικό μας, την ενυδατική μας, καμία φορά μία κρέμα ματιών και μία φορά την εβδομάδα ένα πίλινγκ και μια μάσκα. Εγώ δεν χρησιμοποιώ ούτε κρέμα νυκτός. Επίσης αποφεύγω το μέικαπ και την έντονη μάσκαρα από το πρωί. Κάνουμε κακό στα χαρακτηριστικά μας».

«Εγώ βάζω δύο μάσκες, μία ενυδάτωσης και μία καθαριστική για τους πόρους γιατί πάντα έχω μικρά σπιθουράκια. Οποιαδήποτε με άργιλο, την θεωρώ καλή. Ο βαθύς καθαρισμός χρειάζεται μια φορά την εβδομάδα, αλλά όχι με κάποιο προϊόν που αφήνει ξηρό το δέρμα. Μετά τον καθαρισμό βάζω μια ενυδατική ή μια μάσκα θρέψης» εκμυστηρεύεται η Βίκυ Καγιά.

Related posts

Επίσημο τέλος για τον Πρίγκιπα Χάρι – Πήρε την μεγάλη απόφαση

Θα λυτρώσει τα πάντα: Η θαυματουργή προσευχή στον Άγιο Εφραίμ που πρέπει να λέτε κάθε βράδυ

Κοuκλάpα 1.5 μήνα πριν γεννήσει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η εμφάνιση που άφησε άπαντες με ανοικτó στóμα σε πάρτι γενεθλίων