Ούτε χρήματα, ούτε φαγητό: Ο Ηλίας Γκότσης «κάρφωσε» τι έκλεψαν οι Survivors από το σπίτι του Ατζούν

Survivor All Star: Ο Ηλίας Γκότσης στον Νίκο Μουτσινά

Ο Ηλίας Γκότσης μετά την αποχώρηση του από το Survivor All Star για τη παραβίαση κανόνων, έχει κάνει αρκετές αποκαλύψεις στα social media. Αυτή τη φορά ο πρώην παίκτης του Survivor μίλησε στον Νίκο Μουτσίνα.

Ο γνωστός TikToker μίλησε για την αποβολή του από το παιχνίδι και αποκάλυψε τι…«σούφρωσαν» από το σπίτι του Ατζούν!

Ο Ηλίας Γκότσης από την πρώτη στιγμή που βγήκε και έπιασε κινητό στο χέρι του ήταν λαλίστατος ειδικά στο Instagram, ενώ και στην σημερινή εκπομπή ήταν αποκαλυπτικότατος. Μίλησε για τον αποβολή του, για το Survivor, για το περιστατικό στην βίλα του Ατζούν Ιλιτζαλί ενώ άφησε και τα υπονοούμενα για κάποιους παίκτες.

Ο Ηλίας Γκότσης για τη συμφωνία με τον Νίκο Μουτσινά

«Η συμφωνία με τον κύριο Ατζούν ήταν ξεκάθαρη. Ο ίδιος είπε ότι καταλαβαίνω ότι μπορεί να βρείτε κάτι κάτω να φάτε κι είναι λογικό. Είναι το ένστικτο της επιβίωσης. Από εκεί και πέρα ο απαράβατος κανόνας είναι ότι κανείς δεν ακουμπά κινητό γιατί αυτό αλλοιώνει το πρόγραμμα και συμφωνήσαμε όλοι ότι όποιος πιάσει κινητό είναι εκτός Survivor. Για φαγητό δεν υπήρχε συμφωνία. Από εκεί και πέρα κάποια πράγματα ξεφεύγουν από τα όρια του παιχνιδιού και κατηγορήθηκε από μερικές εκπομπές ότι εγώ κι ο Ηλίας Μπόγδανος πήγαμε στο σπίτι του κ. Ατζούν και κλέψαμε φρυγανιές. Ε μπλέκομαι σε όλα» δήλωσε στην αρχή ο Ηλίας Γκότσης.

«Δεν ήταν φρυγανιές. Ο κ, Ατζούν μας κέρασε όλους από ένα κομμάτι cheesecake κι είχε δώσει κι ένα κομμάτι στην παραγωγή, οπότε φεύγοντας κάποιοι παίκτες -εκτός από το κομμάτι cheesecake που πήραν από την παραγωγή- πήγαν στο μπάνιο και πήραν τα σαπούνια και την κολόνια. Δεν ξέρω τι φορά, αλλά μυρίζει ωραία» πρόσθεσε ο Ηλίας Γκότσης.

Δείτε όσα είπε ο Ηλίας Γκότσης:

Related posts

Το Twitter τους έκανε ξανά «παιδιά»: Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν οι φώτο των παικτών του Survivor All Star

Έκλεψε τη παράσταση ο Χανταμπάκης: Οι παραφωνίες των παικτών του Survivor και ο παίκτης που έγινε Ρουβάς με φούστα Valentino

Δεν έχουν τέλος οι αποβολές στο Survivor All Star: Οι 4 παίκτες που επικοινώνησαν με την οικογένεια τους

Λένα Ζευγαρά: «Συνήθως τους αφήνω στο διαβάστηκε»

Μαζί με τον Πύρρο Δήμα: Η πρώτη φωτογραφία της Αφροδίτης Σκαφίδα μετά το Survivor All Star

Έξαλλη η Βρισηίδα ενώ ο Μαρτίκας είναι στο Surivor: «Ο Θεός βλέπει, προτιμώ να μείνω μόνη, ο καθένας να βρει αυτό που αξίζει»

Έξαλλος ο Ατζούν με τους παίκτες του Survivor: «Έχουμε ορισμένα προβλήματα κλοπών φέτος»

Δεν έχουν τέλος οι αποβολές στο Survivor: Δυσάρεστα τα νέα για την Αφροδίτη Σκαφίδα, βγαίνει εκτός παιχνιδιού

«Είσαι σκουπίδι, ξεφτιλισμένε!»: Ανευ προηγουμένου ένταση στο Survivor All Star, δεν ήξερε τι να κάνει ο Λιανός