Ούτε η Ρούλα δεν θα τον γνώριζε: O Αλβανός έρωτας της Βροχοπούλου, ο Φρανκ έγινε άλλος άνθρωπος και star στη τηλεοράση

Ρούλα Βροχοπούλου: Τι κάνει σήμερα ο Φρανκ

Η σχέση της Ρούλας Βροχοπούλου με τον Φρανκ είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο των παλιών κουτσομπολίστικων μεσημεριανών εκπομπών της ελληνικής τηλεόρασης. Πολλοί θυμούνται την παίκτρια της Φάρμας να βγαίνει στα κανάλια και να κλαίει μετά τον χωρισμό της από τον Φρανκ.

Η ίδια ήταν τότε στην πέμπτη δεκαετία της ζωής της, ενώ εκείνος νεαρός και εμφανίσιμος, με αποτέλεσμα όταν την άφησε “στα κρύα του λουτρού”, η Ρούλα τρελάθηκε, έχασε τη γη κάτω από τα πόδια και γυρνούσε στις μεσημεριανές εκπομπές, κλαίγοντας, ουρλιάζοντας και παρακαλώντας τον Φρανκ να γυρίσει κοντά της.

Κάποια στιγμή, εκείνος εξαφανίστηκε από τη ζωή της και από τα μίντια, χωρίς, όμως, αυτό να σημαίνει ότι η καριέρα του στην τηλεόραση έληξε.

Έτσι είναι σήμερα ο Φρανκ, πρώην σύζυγος της Ρούλας Βροχοπούλου

Ο Φρανκ επέστρεψε στην πατρίδα του, ένα χωριό λίγο πιο έξω από τα Τίρανα και η εμπειρία του με τα φώτα της δημοσιότητας στην Ελλάδα, του έδωσε την ώθηση για να καταφέρει να διαπρέψει στην Αλβανία.

Έχοντας κοντά μαλλιά και πιο αρρενωπή εμφάνιση, με ύφος πολλών καρδιναλίων, ο Φρανκ πρωταγωνιστεί σε διαφήμιση για ξυριστική μηχανή.

Εμείς ευχόμαστε η Ρούλα, να είναι τώρα πια ευτυχισμένη και ο Φρανκ για εκείνη να μην είναι τίποτα άλλο από μια κακή ανάμνηση.

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη