«Ούτε κάρτα δεν κουβαλάω πάνω μου. Πληρώνω τα πάντα σε μπούμερανγκς»: Ξέσπασμα Σάκη Τανιμανίδη

Σάκης Τανιμανίδης: «Με το Instagram κάτω, σκέφτηκα μέχρι και να βρω αληθινή δουλειά»

Μέχρι να καταλάβω τι γίνεται, όταν έπεσε το Instagram, άλλαξα τρία άηφον, τα πέρασα για χαλασμένα. Ξέρετε πόσο κάνει ένα άηφον; Ούτε εγώ, τζάμπα μου τα δίνουν. Να ‘ναι καλά τα κορόιδα. Και για μια κασερόπιτα να με ρωτήσεις, δεν θυμάμαι πόσο κάνει. Έχω να πληρώσω για οτιδήποτε απ’ το 2016.

Ούτε κάρτα δεν κουβαλάω πάνω μου. Πληρώνω τα πάντα σε μπούμερανγκς.

Μού ‘μεινε όμως και μια πικρία από εκείνη τη μέρα που άλλαξε για πάντα ο κόσμος, την 9/11 των ινφλουένσερς. 960 χιλιάδες άνθρωποι με ακολουθούν, ένας δεν σήκωσε το τηλέφωνο να πάρει να μάθει τι κάνω, αν ζω ή αν πέθανα. Συγγνώμη που θα το πω, αλλά δεν φέρονται έτσι τα πρόβατα.

Το ξέσπασμα του Σάκη Τανιμανίδη

Ένας άνθρωπος μόνο ενδιαφέρθηκε να δει τι κάνω και άμα σου πω ποιος, δεν θα το πιστέψεις. Το λέω και ανατριχιάζω. Δες. Έχω ξυρίσει τις τρίχες για να φαίνονται τα μπράτσα, αλλά κοίτα εδώ έχω αφήσει λίγο χνουδάκι για κάτι τέτοιες περιπτώσεις, κοίτα πώς σηκώθηκε. Κάγκελο.

Μερικές φορές αυτοί που θα ενδιαφερθούν για σένα είναι και αυτοί που το περιμένεις λιγότερο. Ξέρεις ποιος ήταν; Η γυναίκα μου. 40 χιλιάδες φόλοερς την περνάω κι όμως. Αυτό θα πει ανωτερότητα. Με ρώτησε “και τι θα τρώμε από δω και πέρα” και την ευχαριστώ δημόσια για αυτό.

Και όση ώρα ήταν κάτω το Ίνστα, αναρωτιόμουν γιατί δεν ανοίγουν και ένα καινούργιο σόσιαλ. Ένιωσα λίγο σαν τους γέρους που είναι στη σειρά στο σουπερμάρκετ και φωνάζουν “γιατί δεν ανοίγετε και δεύτερο ταμείο”, ενώ το σουπερμάρκετ έχει ξέρω γω έναν υπάλληλο όλο κι όλο, κι αυτός είναι στα κρέατα.

Περνούσε η ώρα, έβλεπα να μην επανέρχεται το Ίνστα και λέω ξέρεις τι; Θα πάω Τουήτερ. Όλα απ’ τη αρχή ξανά, θα ανοίξω εκεί λογαριασμό, δεν πειράζει, νέος είμαι, θα δουλέψω. Δεν τη φοβήθηκα ποτές μου τη δουλειά.

Πρώτη ερώτηση στο Τουήτερ: “εδώ πώς πληρωνόμαστε”; “Δεν πληρωνόμαστε”. Έφυγα, κέρδισα όμως σε εμπειρίες.

Εν τω μεταξύ, μπορεί ο Ζούκερμπεργκ να έχασε 7 δις σε έξι ώρες, αλλά εγώ τις ίδιες ώρες έχασα 7 γραμμάρια σε μυική μάζα. Άρχισαν να θολώνουν οι κοιλιακοί. Δεν είχα κουράγιο να πέσω να κάνω ούτε στάση γάτας για κανά μισάωρο.

Μετά μπήκα να ψάξω αγγελίες στο ίντερνετ, να δω τι δουλειές παίζουν εκεί έξω. Λίγα πράγματα. Ανεργία, ε; Πρέπει να περνάμε κάτι σαν κρίση, δεν ξέρω, ίσως θα έπρεπε να μας ενημερώσουν λίγο πιο υπεύθυνα, να μαθαίνουμε τι γίνεται. Ψηφίζει ο κόσμος, δεν μπορείς να τον αφήνεις στο σκοτάδι.

Τέλος πάντων, με τα πολλά πέρασε η ώρα, το Ίνσταγκραμ επανήλθε, όλα καλά από δω και πέρα, το θέμα είναι να ‘χει δουλειά ο κόσμος παιδιά, υπάρχει μπόλικος αέρας εκεί έξω, φτάνει για όλους, όρεξη να ‘χεις να τον πουλάς. Καλή συνέχεια.

Related posts

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη

«Είναι ψεύτικο και το βίντεο!»: Τα 4 σημεία που κανείς δεν πρόσεξε πάνω στην Κέιτ κάνουν τις θεωρίες συνομωσίας να φουντώνουν

“Εσύ σε σούπερ μάρκετ;” Μαθεύτηκε η αλήθεια για την χρυσή κληρονόμο Αθηνά Ωνάση, με τι ασχολείται σήμερα