Ούτε να τις δει στο Survivor: Ο Ατζούν έδωσε εντολή να γυρίσει Ελλάδα Δαλάκα και η Ασημίνα

Survivor All Star: Τρέχουν σαν τρελοί με τα γυρίσματα

Είναι οριστική η αποβολή της Δαλάκα και της Ασημίνας από το Survivor All Star. Υπήρξαν φήμες πως θα γινόταν ραντεβού με τον Ατζούν ωστόσο λόγω της έκτακτης επικαιρότητας στη Τουρκία δεν θα πραγματοποιηθεί το ραντεβού.

Να σας θυμίσουμε μετά το επεισόδιο στο συμβούλιο, στο οποίο ο Νίκος Μπάρτζης έδωσε την Ασημίνα και την Κατερίνα ότι είχαν κινητό και αποβλήθηκαν, ο Γιώργος Λιανός δήλωσε «Τρέχουμε πανικόβλητοι με τα γυρίσματα γιατί είχαμε αυτή την ιστορία με τα διπλά συμβούλια που προέκυψαν και χάσαμε μια μέρα γυρισμάτων. Προσθέσαμε και μια μέρα και δεν παίρνουμε ανάσα. Δεν ξέρω, δε νομίζω να ξαναμπεί η Ασημίνα και η Δαλάκα. Ήταν μια συμφωνία που έκαναν όλοι οι παίκτες πριν φύγουν από την Αθήνα. Αν προκύψει κάποιο θέμα με επικοινωνία, θα ζητήσουν την αποβολή του παίκτη από το παιχνίδι».

Η Μαρία Αντωνά προέβη σε αποκαλύψεις για την Ασημίνα:

«Η Ασημίνα φεύγοντας για το παιχνίδι μίλησε και με τον Άρη στο τηλέφωνο που της έστειλε και τις ευχές του και ακολουθούσε και εμένα και τον Άρη. Και όταν βγήκε αυτό το θέμα με το κομμάτι της επικοινωνίας μας έκανε unfollow, δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια διαχείριση από τρίτον για το Instagram της»!

Aκυρο το ραντεβού της Κατερίνας Δαλάκα και της Ασημίνας Χατζηαδρέου για το Survivor All Star

Τις προηγούμενες μέρες είχε διαρρεύσει ότι ο Ατζούν Ιλιτζαλί θα επισκεπτόταν σήμερα Πέμπτη (9/2) τον Άγιο Δομίνικο, για να μιλήσει με τις δύο παίκτριες μετά το σοβαρό παράπτωμά τους να χρησιμοποιήσουν κινητό που έφερε και την αποβολή τους από το παιχνίδι.

Η παρουσία του Ατζούν στον Άγιο Δομίνικο οργίασε τις φήμες που ήθελε τον Τούρκο παραγωγό να δίνει συγχωροχάρτι στις δύο παίκτριες των Διάσημων. Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΪ το ραντεβού δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις με τον καταστροφικό σεισμό στην Τουρκία, ο Ατζούν ακύρωσε το ταξίδι του και επομένως το προγραμματισμένο ραντεβού με τις δύο κοπέλες δεν θα γίνει. Μάλιστα, ο Τούρκος παραγωγός έδωσε την εντολή να πάρει το κινητό της τηλέφωνο η Κατερίνα Δαλάκα (όπως κι έγινε) και σήμερα αναμένεται να γίνει το ίδιο και με την Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Άρα οι δύο παίκτριες αποτελούν και επίσημα παρελθόν από το παιχνίδι και άμεσα θα πάρουν το αεροπλάνο της επιστροφής για την Ελλάδα.

Μένει να δούμε αν τώρα το Survivor θα κρατήσει τόσο υψηλά τα νούμερα τηλεθέασης τους. Μιας και μία η “παρανομία” με το κινητό, μία οι αποκαλύψεις του Αναγνωστόπουλου ότι οι παίκτες τρώνε… έχει αρχίσει και βαριέται ο μέσος τηλεθεατής.

Related posts

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη

«Είναι ψεύτικο και το βίντεο!»: Τα 4 σημεία που κανείς δεν πρόσεξε πάνω στην Κέιτ κάνουν τις θεωρίες συνομωσίας να φουντώνουν

“Εσύ σε σούπερ μάρκετ;” Μαθεύτηκε η αλήθεια για την χρυσή κληρονόμο Αθηνά Ωνάση, με τι ασχολείται σήμερα