Ούτε ο Χοσέ δεν θα την αναγνώριζε: Θυμάστε τη Σενιόρα Σούλα από τις Σαββατογεννημένες; Δείτε πως είναι σήμερα

Ούτε ο Χοσέ δεν θα την αναγνώριζε: Πως είναι σήμερα η αγαπημένη ηθοποιός

Μια σειρά που άφησε εποχή στην ελληνική τηλεόραση, είναι αναμφισβήτητα Οι Σαββατογεννημένες. Η σειρά σημείωσε μεγάλη επιτυχία με τους χαρακτήρες να μένουν αξέχαστοι στη μνήμη του τηλεοπτικού κοινού.

Πρόκειται για άλλη μία σειρά που ο Γιώργος Καπουτζίδης έδωσε τον καλύτερό του εαυτό και συνέλεξε ένα cast που μπορούσε να απογειώσει τον κάθε διάλογο που είχε γραφτεί στο σενάριο. Εξ ου και θυμόμαστε απέξω μέχρι και γραμμές των ηθοποιών και ειδικά στιχομυθίες μεταξύ Χοσέ και σενιόρα Σούλα. Πώς είναι σήμερα η ηθοποιός;

Το δίδυμο ήταν πραγματικά αχτύπητο. Θέλαμε να τους δούμε μαζί ακριβώς επειδή ξέραμε ότι ήταν εγγύηση στο γέλιο που θα ερχόταν στη συνέχεια και ποτέ δεν πέφταμε έξω.

Την ιδιοκτήτρια του τουριστικού μαγαζιού ανέλαβε να ενσαρκώσει η ταλαντούχα Ράνια Σχίζα, η οποία στη συνέχεια έπαιξε και σε άλλες επιτυχημένες παραγωγές, όπως Μαζί Σου και Λατρεμένοι Μου Γείτονες.

Ούτε ο Χοσέ δεν θα αναγνώριζε σήμερα τη Σενιόρα Σούλα

Το απίστευτο είναι ότι η ηθοποιός όσο περνούν τα χρόνια μικρές διαφορές έχει στην εξωτερική της εμφάνιση, αφήνοντάς μας να απορούμε με το πόσο διακριτικά έχει περάσει ο χρόνος από πάνω της.

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη