«Οξύ περιστατικό» ο Πάνος Αργιανίδης: Οι πρώτες στιγμές στο Δρομοκαΐτειο και τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του

Πάνος Αργιανίδης: Στο Δρομοκαΐτειο ο πρώην παίκτης του Survivor

Ο Πάνος Αργιανίδης βρίσκεται στο Δρομοκαΐτειο από το απόγευμα της Τρίτης. Ο πρώην παίκτης του Survivor δίνει μάχη με την ψυχική του υγεία στο ψυχιατρικό ίδρυμα.

Ο πρώην παίκτης του «Survivor», κλείστηκε στην τουαλέτα του καταστήματος ΕΛΤΑ στο Κρυονέρι όπου εργάζεται ως υπεύθυνος ασφαλείας του κτιρίου, προκαλώντας τεράστιες υλικές ζημιές και απειλώντας μάλιστα να αυτοκτονήσει.

Ο 40χρονος έμεινε για πολλές ώρες σε κατάσταση αμόκ. Τελικά, γύρω στις 10 το πρωί οι άνδρες της αστυνομίας έσπασαν την πόρτα και τον ακινητοποίησαν.

Πάνος Αργιανίδης: Τα νεότερα για την υγεία του

Ο ίδιος, οδηγήθηκε στο ΑΤ Διονύσου και στη συνέχεια αποφασίστηκε να νοσηλευτεί στο Δρομοκαΐτειο.

Το πρωί της Τετάρτης ο πρόεδρος των εργαζομένων στο Δρομοκαΐτειο, Μιχάλης Γιαννάκος μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» και περιέγραψε τις πρώτες του ώρες στο ψυχιατρείο:

«Ο ασθενής ήρθε εχθές με τον πατέρα του και τον αδερφό του στα έκτακτα περιστατικά στο Δρομοκαΐτειο. Ήταν πάρα πολύ συνεργάσιμοι και πολύ ευγενικοί. Τον είδαν οι γιατροί, διαπίστωσαν ότι υπάρχει πρόβλημα με ψυχική νόσο στον ασθενή και εισήχθη σε ένα τμήμα οξέων περιστατικών και παίρνει την θεραπεία του νοσοκομείου. Είναι πολύ συνεργάσιμος. Είχε προβλήματα με την δουλειά του, με συναδέλφους αλλά δεν μπορώ να σας πω γιατί αυτά ήταν ιατρικά απόρρητα. Είχε προβλήματα στη δουλειά του».

Related posts

Mandisa: Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια – Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της

Βαρύ πένθος για την Ελένη Βιτάλη: Έφυγε από τη ζωή ο αδερφός της – Τα σπαρακτικά λόγια της

Χωρισμός “βομβα” μετά από 14 χρόνια γάμου στην οικογένεια Γλύξμπουργκ