«Πάει, το ‘χασες κι εσύ»: Η Καλομοίρα αθλείται στον διάδρομο με μαγιό, κοσμήματα και σαμπάνια και τα σχόλια έπεσαν βροχή

Καλομοίρα: Οι εκκεντρικές εμφανίσεις της πάνω στον διάδρομο

Εδώ και αρκετά χρόνια η Καλομοίρα έχει μετακομίσει στην Αμερική όπου ζει μαζί με τον σύζυγο της, Γιώργο Μπούσαλη και τα παιδιά τους. Η τραγουδίστρια συχνά μοιράζεται στιγμιότυπα από τη καθημερινότητα της στα social media.

Ειδικότερα, πόσταρε ένα βίντεο όπου εμφανίζεται να κάνει διάδρομο φορώντας τακούνια, ενώ ταυτόχρονα πίνει κρασί και μιλά στο τηλέφωνο.

Το βίντεο είναι μονταρισμένο σε διαφορετικές χρονικές στιγμές, το κάτω μέρος του σώματός της φαίνεται να τρέχει πάνω στον διάδρομο ενώ το πάνω μέρος της να περπατάει χαλαρά.

Η Καλομοίρα στη λεζάντα της δημοσίευσής της έγραψε, μεταξύ άλλων, με χιουμοριστικό ύφος: «Τελευταία λαμπερή προπόνηση πριν από το MadWalk. Μην δοκιμάσετε στο σπίτι».

Η Καλομοίρα ξανά στον διάδρομο αλλά με μαγιό αυτή τη φορά

Το βίντεο είχε μεγάλη επιτυχία και έτσι η Καλομοίρα το επανέλαβε λίγο διαφορετικά.

Αυτή τη φορά, επέλεξε να φορέσει ένα κόκκινο ολόσωμο μαγιό και διάφορα αξεσουάρ, ενώ συγχρονίζει τα χείλη της σε έναν γνώριμο ήχο, που μιλά περί επιτυχίας.

Η ανάρτηση απέσπασε από την πρώτη ώρα στην πλατφόρμα, εκατοντάδες σχόλια και likes από τους ακολούθους της.

@itskalomira This is the right way to answer the “How are you” question darlings ?? #Kalomira #fy #fyp #foryou #foryoupage #viral #tiktok #greece #usa #Enews ♬ original sound – E! News

– Μπορεί να το κάνεις για πλάκα, αλλά δεν σου πάει. Έχεις αγαπηθεί για την απλότητα και την γλυκύτητα σου.

-πάει τα έχασες και εσύ ??

– Το θεωρώ αντιαισθητικό το συγκεκριμένο βίντεο

Related posts

Απαρηγόρητος ο Γιάννης Καλλιάνος, ετοιμάζεται να φέρει τα πάνω κάτω – «Θα κινηθώ σκληρά»

«Θαúμα» σήμερα μετά από έναν μήνα για τον Δημήτρη Κόκοτα

Σκοτώθηκε γνωστός επιχειρηματίας μόλις 35 χρόνων