Παγκόσμιος σάλος: Χωρίς τη Μέγκαν Μαρκλ ο πρίγκιπας Χάρι στη Σκωτία για τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ

Θάνατος βασίλισσας Ελισάβετ: Η δούκισσα του Σάσσεξ δεν συνόδευσε τον σύζυγο της στο Μπαλμόραλ

Ο πρίγκιπας Χάρι βρίσκεται χωρίς την σύζυγο του, Μέγκαν Μαρκλ, στη Σκωτία. Ενώ οι αρχικές πληροφορίες ήθελαν την Μέγκαν Μαρκλ να ταξιδεύει παρέα με τον σύζυγο της στην Σκωτία τελικά η δούκισσα του Σάσσεξ αποφάσισε να παραμείνει στο Λονδίνο.

Θάνατος βασίλισσας Ελισάβετ: Ποιοι βρίσκονται στο κάστρο Μπαλμόραλ

Η βασίλισσα Ελισάβετ έφυγε από τη ζωή το απόγευμα της Πέμπτης σε ηλικία 96 ετών και ο εγγονός της μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας, ήταν κοντά της, στις τελευταίες της στιγμές.

Εξάλλου όπως είναι γνωστό η σχέση της Μέγκαν και του Χάρι με την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια τον τελευταίο καιρό είναι λίγο τεταμένη, ειδικά μετά τις αποκαλύψεις σε συνέντευξή τους στην Όπρα τον Μάρτιο του 2021.

Στο Κάστρο Μπαλμόραλ, την κατοικία της Ελισάβετ στη Σκωτία, βρίσκονται ο γιος και διάδοχός της, πρίγκιπας Κάρολος μαζί με τη σύζυγό του Καμίλα. Χθες εκτός από τον πρίγκιπα Χάρι βρέθηκαν επίσης, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και τα αδέλφια του Καρόλου, τα μικρότερα παιδιά της βασίλισσας, Άννα, Άντριου και Έντουαρντ.

Είναι κατανοητό ότι η Μέγκαν θα παραμείνει στο Λονδίνο, αλλά δεν θα παρευρεθεί στα βραβεία WellChild, μια εκδήλωση στην οποία επρόκειτο να παρευρεθεί σήμερα μαζί με τον σύζυγό της.

Related posts

Σήμερα ψάλλεται όλος ο Ακάθιστος Ύμνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο

Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι φήμες: 2 φωτογραφίες αποκαλύπτουν όλη την αλήθεια για τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον

Μετά το οριστικό της τέλος: Τα είπε όλα με μια φωτογραφία η Ελένη Μενεγάκη