Παιδιά σε τηλεοπτικές σειρές: Πως είναι και τι κάνουν σήμερα τα παιδιά που αγαπήσαμε

Τηλεοπτικές σειρές: Πόσο άλλαξαν τα παιδιά που πρωταγωνιστούσαν

Μικρά παιδιά που λατρέψαμε μέσα από τους ρόλους τους σε διάφορες σειρές της τηλεόρασης, είναι σήμερα είναι ενήλικες. Κάποια από τα παιδιά συνέχισαν την πορεία τους στον χώρο, ενώ άλλα αποφάσισαν να εγκαταλείψουν την υποκριτική.

Ο Πάρης Σκαρτσολιάς, εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην οθόνη όταν ήταν μόλις 12 ετώ στον ρόλο του «Μανωλάκη» στο «Καφέ της Χαράς». Μετά το τέλος της σειράς αφοσιώθηκε στις σπουδές του. Μετά από καιρό εμφανίστηκε στο «Ταμάμ», ενώ συμμετείχε και στην παράσταση «Άντρες έτοιμοι για όλα».

Η Νάντια Κοντογεώργη εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην τηλεόραση σε ηλικία 14 ετών, στη σειρά «Δανεικός πατέρας». Αργότερα ως ενήλικη πρωταγωνίστησε στη σειρά «Κάτω Παρτάλι» του MEGA, ενώ φέτος δοκιμάζεται σε ρόλο παρουσιάστριας.

Ο Άρης Τσάπης υποδύθηκε τον «Θανάση» στο σήριαλ «Ευτυχισμένοι μαζί» του Mega. Σήμερα, εξακολουθεί να ασχολείται με την υποκριτική συμμετέχοντας σε σειρές όπως «Οι συμμαθητές».

Η Νεφέλη Κανάκη ξεχώρισε στο σήριαλ του Mega «Λατρεμένοι μου γείτονες» στον ρόλο της «Μπέττυ». Σήμερα απέχει από τα τηλεοπτικά πλατό και έχει βάλει ως πρώτο στόχο τις σπουδές της.

Ποια η εμφάνιση των παιδιών που αγαπήσαμε

Τέλος, η Κορίνα Δαμουλιανού είχε ξεχωρίσει με το ταλέντο της στο ρόλο της γλυκύτατης κόρης του Κώστα Καρρά στο σήριαλ «Πάτερ Ημών». Σήμερα έχει εγκαταλείψει την τηλεόραση και ασχολείται με τα κοινά.

Η Εύη Δαέλη πρωταγωνιστούσε στο σήριαλ «Ευτυχισμένοι μαζί». Σήμερα συμμετέχει σε αρκετές παραγωγές της ελληνικής τηλεόρασης.

Related posts

Μαθεύτηκε όλη η αλήθεια πριν λίγο για τον 31χρονο Αγαθάγγελο που έχασε τη ζωή του σήμερα στον Πειραιά από την κατάρρευση κτίριου

«Θα σας μιλήσει ο ίδιος»: Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα νέα για τον Δημήτρη Κόκοτα

Χαμός με όσα είπε ο Αντώνης Ρέμος για τους Αλβανούς της Ελλάδας