Παλάτι 4 εκατομμυρίων: Το χλιδάτο σπίτι στην Πλάκα που αγόρασαν Παύλος και Μαρί Σαντάλ

Παύλος και Μαρί Σαντάλ: Διώροφη μονοκατοικία με έξι κρεβατοκάμαρες και πολλούς βοηθητικούς χώρους

Σύμφωνα με τον κύκλο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Παύλο και με το ρεπορτάζ του live news o Παύλος αναζητάει να αγοράσει ένα σπίτι στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας. Και εξετάζει ήδη από κοντά τα ακίνητα που ταιριάζουν σε αυτό που ψάχνει.

Σύμφωνα και με όσα αποκάλυψε το Live News υπάρχουνε πληροφορίες για ένα ακίνητο στην Πλάκα, στην περιοχή των Αέρηδων, το οποίο φημολογείται ότι αγόρασε τελικά ο πρωτότοκος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Παύλος.

Παύλος Γλήξμπουργκ: Ψάχνει όχι ένα αλλά δύο ακίνητα στην Ελλάδα

Ο Παύλος είχε γίνει γνωστό ότι ψάχνει όχι ένα αλλά δύο ακίνητα στην Ελλάδα, και συγκεκριμένα σε Αθήνα και Σπέτσες, με δημοσιεύματα του διεθνή Τύπου να αναφέρουν ότι το ακίνητο που κατέληξε τελικά στην Αθήνα βρίσκεται στην Πλάκα και κοστίζει 4 εκατομμύρια ευρώ.

Αν και η πληροφορία αυτή δεν επιβεβαιώνεται ούτε όμως διαψεύδεται, είναι γνωστό ότι η Πλάκα είναι μία από τις περιοχές στην οποία ο Παύλος αναζητούσε σπίτι.

Το συγκεκριμένο ακίνητο των πολλών εκατομμυρίων, είναι διώροφη μονοκατοικία με έξι κρεβατοκάμαρες και πολλούς βοηθητικούς χώρους.

Όπως λέει ο Κοσμάς Θεοδωρίδης, πρόεδρος Μεσιτών Ευρώπης, δεν είναι γνωστό αν ο Παύλος έχει καταλήξει στο συγκεκριμένο ακίνητο.

Related posts

Mandisa: Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια – Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της

Βαρύ πένθος για την Ελένη Βιτάλη: Έφυγε από τη ζωή ο αδερφός της – Τα σπαρακτικά λόγια της

Χωρισμός “βομβα” μετά από 14 χρόνια γάμου στην οικογένεια Γλύξμπουργκ