«Πάνε εννιά μήνες που είσαι μακριά μου»: Η συγκλονιστική ανάρτηση της Στάθα Καραϊβάζ

by Τόνια Τζαφέρη

Γιώργος Καραϊβάζ: 9 μήνες από την δολοφονία του δημοσιογράφου

Μαύρη επέτειος είναι για την οικογένεια του γνωστού δημοσιογράφου που έπεσε νεκρός από σφαίρες, όπου μέχρι και σήμερα δεν ε΄έχουν βρεθεί. 9 ολόκληροι μήνες από τότε που η οικογένεια Καραϊβάζ, βρίσκεται βυθισμένη στον θρήνο και την θλίψη.

Εννιά ολόκληροι μήνες πέρασαν από εκείνο το μεσημέρι που ο αστυνομικός ρεπόρτερ Γιώργος Καραϊβάζ έπεσε νεκρός από πυρά εκτελεστών, έξω από το σπίτι του στον Άλιμο.

Η οικογένειά του βυθισμένη στο πένθος βασανίζεται από τα αναπάντητα «γιατί» για τα οποία δεν έχει λάβει ακόμα καμία απάντηση. Οι έρευνες των Αρχών δεν έχουν παρουσιάσει καμία εξέλιξη, με τους δολοφόνους του δημοσιογράφου να κυκλοφορούν ελεύθεροι, τη στιγμή που η σύζυγος και ο γιος του υπομένουν βασανιστικά την απουσία του.

«Πάνε εννιά μήνες που είσαι μακριά μου»: Η συγκλονιστική ανάρτηση της Στάθα Καραϊβάζ

Στάθα Καραϊβάζ: “Εννιά μήνες που από τη χαρά πέρασα στη θλίψη, από τη σιγουριά στην ανασφάλεια, από την ανεμελιά στο πόνο”.

Με αφορμή των επέτειο των εννέα μηνών από την εν ψυχρώ εκτέλεση του αγαπημένου της, η σύζυγός του Στάθα Καραϊβάζ έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

«Με το κλείσιμο των εορτών, έρχεται και μια θλιβερή επέτειος για εμένα οι 9 μήνες της έλλειψης του δικού μου Γιώργου, του Γιωργούκου μου όπως τον έλεγα πάντα.

Εννιά μήνες που από τη χαρά πέρασα στη θλίψη, από τη σιγουριά στην ανασφάλεια, από την ανεμελιά στο πόνο.

Εννιά μήνες που είσαι μακριά μου αγάπη μου, προσπαθώ να μάθω να ζω χωρίς εσένα αλλά μαζί σου!

Μου λείπεις πολύ αλλά είσαι μαζί μου εδώ μέσα στη καρδιά μου μέσα στη ψυχή μου, έτσι θέλω να συνεχίσω να ζω!»

«Πάνε εννιά μήνες που είσαι μακριά μου»: Η συγκλονιστική ανάρτηση της Στάθα Καραϊβάζ

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν