Πανέμορφη στο Λονδίνο η Λυδία Ευαγγελάτου: Ταξίδεψε από τη Νέα Υόρκη για family reunion και ήταν όλοι σαν γαλαζοαίματοι

by Newsroom i-diakopes.gr
Πανέμορφη στο Λονδίνο η Λυδία Ευαγγελάτου: Ταξίδεψε από τη Νέα Υόρκη για family reunion και ήταν όλοι σαν γαλαζοαίματοι

Ένα Σαββατοκύριακο στο γιορτινό Λονδίνο πέρασαν η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος, οι οποίοι συνάντησαν τα παιδιά τους, Νικόλα και Λυδία, λίγο πριν περάσουν όλοι μαζί τις γιορτές των Χριστουγέννων στην Ελλάδα.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της εκπομπής T-live αποκάλυψε το οικογενειακό ταξίδι με ανάρτηση στα social media, χαρακτηρίζοντάς του μάλιστα ως “family reunion” στο Λονδίνο, εκεί όπου ο Νικόλας Ευαγγελάτος ζει μόνιμα και εργάζεται τα τελευταία χρόνια.

Στο Λονδίνο βρέθηκε και η κούκλα Λυδία Ευαγγελάτου η οποία ζει στη Νέα Υόρκη όπου σπουδάζει, χωρίς να έχει γίνει γνωστό το αντικείμενο που έχει επιλέξει. Η πανέμορφη μελαχρινή νεαρή με τα πολύ μακριά μαλλιά φόρεσε ένα τζάκετ σε μπλε μοβ απόχρωση που είχε γιακάδες από γούνα και το συνδύασε με το τζιν παντελόνι της.

Από μέσα φόρεσε ένα γκρι πουλόβερ. Ακόμα πρόσθεσε στην εμφάνιση διακρικτικά σκουλαρίκια και κολιέ.

Η Τατιάνα Στεφανίδου δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες με τον σύζυγο της και τα παιδιά τους, γράφοντας στη λεζάντα:

“Family reunion! Τους κάναμε μια μεγάλη ζεστή αγκαλιά και περιμένουμε τώρα τα Χριστούγεννα”.

Λίγους μήνες πριν η Στεφανίδου είχε ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη όπου ζει η κόρη της και είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες.

Πανέμορφη στο Λονδίνο η Λυδία Ευαγγελάτου: Ταξίδεψε από τη Νέα Υόρκη για family reunion και ήταν όλοι σαν γαλαζοαίματοι Πανέμορφη στο Λονδίνο η Λυδία Ευαγγελάτου: Ταξίδεψε από τη Νέα Υόρκη για family reunion και ήταν όλοι σαν γαλαζοαίματοι Πανέμορφη στο Λονδίνο η Λυδία Ευαγγελάτου: Ταξίδεψε από τη Νέα Υόρκη για family reunion και ήταν όλοι σαν γαλαζοαίματοι Πανέμορφη στο Λονδίνο η Λυδία Ευαγγελάτου: Ταξίδεψε από τη Νέα Υόρκη για family reunion και ήταν όλοι σαν γαλαζοαίματοι Πανέμορφη στο Λονδίνο η Λυδία Ευαγγελάτου: Ταξίδεψε από τη Νέα Υόρκη για family reunion και ήταν όλοι σαν γαλαζοαίματοι

Προτεινόμενα