Πάνος Ιωαννίδης: Η καλλονή, δικηγόρος σύντροφος του σε σπάνια εμφάνιση αγκαλιά με το νεογέννητο γιο τους

Πάνος Ιωαννίδης: Ο διάσημος κριτής του Master Chef στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Ο Πάνος Ιωάννιδης παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Για πρώτη φορά μίλησε για την σύντροφο του, τον γιο τους αλλά και για το νέο τους σπίτι στο Πήλιο.

«Είναι δικηγόρος, σκεφτόμαστε τελείως διαφορετικά. Της φτάνει να είναι καλομαγειρεμένο το φαγητό. Δεν πίνει κρασί, δεν τρελαίνεται για υψηλή εστίαση, να είναι κάτι καλομαγειρεμένο και φρέσκο. Τώρα προσπαθώ να της μάθω να μαγειρέψει λίγο, κάτι έχει ξεκινήσει και γίνεται, είμαστε σε καλό επίπεδο αλλά είναι πολύ δύσκολη μαθήτρια»!

Και πρόσθεσε: «Το μωρό είναι μια άλλη πίστα, κοιμάμαι λίγες ώρες. Θα ασχοληθώ κι εγώ. Βάζει πολλή πλάτη η σύντροφός μου».

Ο Πάνος Ιωαννίδης για το σπίτι στο Πήλιο και για τον πρίγκιπα του Μονακό

Μάλιστα ο Πάνος Ιωαννίδης αποκάλυψε πως φέτος αγόρασε ένα σπίτι στο Πήλιο και πως όνειρό του είναι να μείνει εκεί κάποια στιγμή με την οικογένειά του. «Φέτος αγοράσαμε ένα σπίτι στο Πήλιο και θα ήθελα κάποια στιγμή να μείνουμε μόνιμα εκεί», είπε χαρακτηριστικά.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο Πάνος Ιωαννίδης μίλησε για το ξεκίνημά του ως σεφ και αναφέρθηκε στη φορά που είχε μαγειρέψει για τον πρίγκιπα του Μονακό.

«Το πρώτο φαγητό που μαγείρεψα όταν η γιαγιά κοιμόταν ήταν μυδοπίλαφο. Η μαγειρική ήταν πάντα μια δύσκολη δουλειά. Κάποτε οι μάγειρες κολλούσαν βαρέα και ανθυγιεινά, ήταν σαν οικοδομή.

Πάντως το 1990 δεν ήταν καθόλου της μόδας να είσαι μάγειρας. Είναι μύθος ότι είμαι μετρ στα ζυμαρικά, απλά έζησα πολλά χρόνια στην Ιταλία, έμαθα την κουλτούρα τους.Η υψηλή γαστρονομία έχει να κάνει με το να σου δώσει έναν εσωτερικό οργασμό, την εμπειρία του umami», ανέφερε.

Όταν μαγειρεύεις για ανθρώπους που μπορούν να φάνε από τους καλύτερους στα καλύτερα σίγουρα οι προσδοκίες είναι πολύ υψηλές. Αυτό που θυμάμαι ήταν με τον πρίγκιπα του Μονακό που είχα μαγειρέψει πριβέ για αυτόν, όταν τον ρώτησα ποιος ήταν σεφ στο Παλάτι, ήταν ο Αλέν Ντουκάς και πρότεινα να κάνω ελληνική κουζίνα. Οπότε έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα στις ελληνικές γεύσεις».

Πάντα απολαυστικός και με χιούμορ ο Πάνος Ιωαννίδης, καταφέρνει να κλέβει τις εντυπώσεις σε κάθε του συνέντευξη ή εμφάνιση. Του ευχόμαστε να του ζήσει ο γιος και να είναι πάντα έτσι χαρούμενος και ευτυχισμένος.

Related posts

Επıχειρηματίας, φίλος του Χάρι και της Μέγκαν: «Λuπάμαι που η Κέιτ έχει καpκiνο αλλά το παλάτı είπε αυτό το ψέμα»

Γιατί ο Χριστός αφού αναστήθηκε έφαγε ψητό ψάρι και μέλι;

Νέο λουκέτο σε εργοστάσιο μετά την «Γιούλα» – Δεν το πιστεύει κανείς