Πάντοτε εντυπωσιακή μέσα στην απλότητά της: Θα γινόταν… σχολικός έρωτας του Μπακογιάννη – Έτσι ήταν η Σία Κοσιώνη πριν από 24 χρόνια

Σία Κοσιώνη: Η δημοσίευση της πριν από 24 χρόνια

Μία από τις πιο γνωστές Ελληνίδες δημοσιογράφους είναι η Σία Κοσιώνη, η οποία εδώ και 16 χρόνια να αποτελεί το πιο «βαρύ» χαρτί του ΣΚΑΪ, κατέχοντας δικαίως τη θέση της anchorwoman στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Η δημοσιογράφος γεννήθηκε στην Αθήνα. Αποφοίτησε από το τμήμα Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Συνέχισε τις σπουδές της στη Σχολή Οικονομικών του Λονδίνου όπου έλαβε το μεταπτυχιακό της με θέμα «New Media, Information and Society».

Σία Κοσιώνη: Η εντυπωσιακή από τα μαθητικά της χρόνια

Για να φτάσει μέχρι εκεί, όμως, η Κοσιώνη έπρεπε να περάσει και αυτή από τη διαδικασία των πανελλαδικών εξετάσεων. Η ίδια, μάλιστα, είχε αναρτήσει πριν από λίγο καιρό εν όψει της φετινής διαδικασίας μια φωτογραφία, από τότε που ήταν επίσης μαθήτρια. Οι διαφορές στην εμφάνιση δεν είναι πολλές, καθώς μπορεί να είναι πιο νεανική τότε, αλλά το ξανθό μαλλί και το πρόσωπό της με τα όμορφα χαρακτηριστικά παραμένουν. Τα μαλλιά, μάλιστα, ήταν κοντά, κάτι που θα άρεσε στον τότε επίσης νέο Κώστα Μπακογιάννη.

«Αυτή είμαι εγώ το 1998. Παρά πολύ πιεσμένη και τσαντισμένη πάνω από το γκρι βιβλίο της ιστορίας γιατί προφανώς κάποια απόστροφο θα είχα ξεχάσει να παπαγαλίσω σωστά και θα το είχα πάρει πάλι από την αρχή. Στα παιδιά που δίνουν αυτές τις μέρες Πανελλήνιες, καλή επιτυχία και ηρεμία. Έχω χάσει πάρα πολλές αποστρόφους έκτοτε και όλα καλά!», είχε γράψει, με την ομοιότητα με τη μητέρα της να εντυπωσιάζει.

Related posts

Μόλις ανακοινώθηκε η απόφαση στη Ρούλα Πισπιρίγκου για το θάνατο της Τζωρτζίνας

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό