«Παντρεύτηκα τον άνδρα που ξυπνάει πρωί τα σαββατοκύριακα με τα παιδιά για να κοιμάμαι εγώ όσο θέλω»

«Παντρεύτηκα τον άνδρα που ξυπνάει πρωί τα σαββατοκύριακα με τα παιδιά για να κοιμάμαι εγώ όσο θέλω»

Εξομολόγηση: Η ιστορία μιας ευτυχισμένης γυναίκας

Στο παρακάτω άρθρο συγκινεί η εξομολόγηση μιας γυναίκας για τον άντρα της. Στο κείμενο περιγράφεται ένας άνθρωπος που δείχνει με πράξεις την αγάπη του και όχι με τα λόγια.

«Δεν παντρεύτηκα έναν άνδρα που λέει λόγια. Στην πραγματικότητα, αν γνωρίσεις τον σύζυγό μου, θα διαπιστώσεις ότι ποτέ δεν λέει πολλά. Είναι πολύ καλός ακροατής.

Δεν παντρεύτηκα έναν άνδρα που στέλνει λουλούδια ή κάνει περίτεχνα δώρα. Δεν παντρεύτηκα έναν άνδρα που γράφει ποίηση ή ερωτικά τραγούδια, αν και παίζει μουσική.

Δεν παντρεύτηκα έναν άνδρα που λέει αυτό που θέλεις να ακούσεις.

Παντρεύτηκα ένα άνθρωπο που φυλά από το αγαπημένο του βιολογικό γάλα δημητριακών σε μία κούπα, επειδή απλά αρέσει στην τρίχρονη κόρη μας.

Παντρεύτηκα έναν άνθρωπο που θα περπατήσει μέσα στο μουσώνα για να φέρει το αυτοκίνητο σε μένα, για να μην βραχώ.

Παντρεύτηκα έναν άνθρωπο που θα σηκωθεί νωρίς το πρωί το Σαββατοκύριακο για να καθίσει με τα παιδιά και να αφήσει εμένα να κοιμηθώ. Ακόμη κι αν είμαι μία μαμά που δεν εργάζεται κι εκείνος ξυπνά αξημέρωτα για να πάει στη δουλειά του.

Ένας άνθρωπος που στεκόταν κάθε στιγμή δίπλα μου στο μπάνιο, όσο ήμουν έγκυος σε κάθε παιδί μας, γιατί είχα υπερέμεση (σσ. πολλαπλούς εμετούς)

«Παντρεύτηκα τον άνδρα που ξυπνάει πρωί τα σαββατοκύριακα με τα παιδιά για να κοιμάμαι εγώ όσο θέλω»

Η συνέχεια της συγκινητικής εξομολόγησης

Ένας άνδρας που άκουσε ότι το μεγαλύτερο παιδί μας διαγνώστηκε με αυτισμό και προσπάθησε να μάθει και την τελευταία πληροφορία για αυτό.

Ένας άνθρωπος που προσπάθησε να είναι δυνατός για μένα, όταν έχασα το τρίτο μου παιδί και αργότερα ότι αυτή η εγκυμοσύνη μου προκάλεσε καρκίνο.

Ένας άνθρωπος που υποστηρίζει κάθε τρελή μου ιδέα και είναι πάντα έτοιμος για το πιο τρελό road trip.

Ένας άνθρωπος που μου αφήνει σημειωματάκια στο φλιτζάνι ή μου στέλνει τραγούδια που ακούει και του θυμίζουν εμένα.

Βλέπετε, πίστευα ότι χρειαζόμουν έναν άνθρωπο που λέει όμορφα λόγια, όμως οι πράξεις σημαίνουν πολύ περισσότερα για μένα. Μπορεί να ξοδέψει άπειρες ώρες βάζοντας την ψυχή του σε ένα τραγούδι αγάπης, αλλά αυτό δεν θα είναι το ίδιο βαθιά αυθεντικό από το να κρατήσει λίγο γάλα από αυτό που λατρεύει, για την κόρη μας!

Σε βρήκα…»

Προτεινόμενα