Παντρεύτηκε τον άνθρωπο της ζωής της γνωρίζοντας πως θα πεθάνει μία μέρα μετά

by Τόνια Τζαφέρη

Συγκινητική ιστορία: Αποδεικνύει πως υπάρχει αληθινή αγάπη

Συγκινητική ιστορία: Μια γυναίκα από την Αυστραλία παντρεύτηκε τον άντρα της ζωής της παρόλο που γνώριζε ότι τις επόμενες μέρες θα τον έχανε για πάντα από όγκο στον εγκέφαλο.

Η παρακάτω συγκινητική ιστορία αποδεικνύει ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο δυνατό από την αγάπη. Και όταν δυο άνθρωποι αγαπιούνται αληθινά ακόμη και ο θάνατος δεν μπορεί να τους χωρίσει. Ο ένας θα ζει για πάντα στην καρδιά του άλλου.

O Navar Herbert διαγνώσθηκε πριν από μήνες με καρκίνο στον εγκέφαλο. Έτσι την Τρίτη, μία μέρα μετά τον γάμο του, άφησε την τελευταία του πνοή.

Συγκινητική ιστορία: Παντρεύτηκε τον άντρα της ζωής της γνωρίζοντας πως θα πεθάνει μία μέρα μετά.

Ρίγη συγκίνησης προκαλεί το video που δημοσιοποιήθηκε από την Maia Falwasser και τον γάμο της με τον Navar Herbert που έγινε την Δευτέρα.

Παντρεύτηκε εσπευσμένα τον άνδρα της ζωής της, καθώς ο 22χρονος έδινε μία άνιση μάχη με έναν όγκο που είχε στον εγκέφαλο.

Η συνέχεια της συγκινητικής ιστορίας

Η κατάστασή του μάλιστα παρουσίαζε πολύ γρήγορη επιδείνωση. Έτσι το ζευγάρι αποφάσισε να παντρευτεί. Δυστυχώς όμως δεν πρόλαβαν να το χαρούν για πολύ, καθώς μία μέρα μετά ο Navar άφησε την τελευταία του πνοή.

Η Maia ξεκίνησε έρανο στο GoFundMe. Σκοπός της να μαζέψει 100.000 δολάρια Αυστραλίας για να μεταφέρει το άψυχο σώμα του άνδρα της στην πατρίδα του, τη Νέα Ζηλανδία όπου είχε ζητήσει να ταφεί.

Συγκινητική ιστορία: Παντρεύτηκε τον άντρα της ζωής της γνωρίζοντας πως θα πεθάνει μία μέρα μετά.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα