Πάολα: Ο άγνωστος “γιος” της – Η μητέρα του πέθανε στην γεννά και η τραγουδίστρια τον έχει σαν παιδί της

Πάολα: Αυτός είναι ο μικρός “γιος” της τραγουδίστριας

Η Πάολα έχει δείξει πολλές φορές την ευαίσθητη πλευρά της αλλά και τόσο ποσό συναισθηματική είναι, κάτι το οποίο αποδεικνύει και η παρακάτω ιστορία.

Μπορεί η Πάολα να έχει βιολογικά ένα παιδί λίγοι γνωρίζουν όμως ότι υπάρχει ένα μικρό αγόρι που είναι σαν γιος της τραγουδίστριας.

Η λαϊκή τραγουδίστρια ακόμα προσπαθεί να συνέλθει από τις απανωτές απώλειες στη ζωή της, όπως ήταν ο πατέρας της και ο Παντελής Παντελίδης που έφυγε πριν λίγα χρόνια από τη ζωή και με τον οποίο είχε άριστες σχέσεις.

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, η Πάολα προσφέρει απλόχερα αγάπη και τρυφερότητα χωρίς να ζητά αντάλλαγμα.

Ωστόσο, η απώλεια που της έχει στοιχίσει περισσότερο είναι η κολλητή φίλη και κουμπάρα της, Γεωργία Ζησάκη. Πρόκειται για την 28χρονη σύζυγο του μαέστρου, Γιώργου Νάτσιου. Ο μαέστρος με την κολλητής της Πάολα έχουν ένα μικρό γιο στον οποίο η Πάολα στέκεται σαν μάνα. Ο μικρός Άγγελος είναι ο γιος που η Πάολα δεν έχει αποκτήσει.

«Η Πάολα δεν θα τον ξεχωρίσει από την Παολίνα. Θα τον φροντίσει σαν δεύτερη μητέρα με όλες της τις δυνάμεις. Στα μάτια του βλέπει την Γεωργία, τον πατέρα της, τον Παντελή…» αναφέρει την εφημερίδα Spirto άτομο από το περιβάλλον της τραγουδίστριας​, επισημαίνοντας πως η Πάολα βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του μικρού Άγγελου, ο οποίος έμεινε ορφανός από μαμά.

Related posts

«Έμειναν κόκαλο» σε κηδεία: «Βγάλτε με έξω» άκουσαν να λέει μια φωνή μέσα από το φέρετρο

Έχασα τη γυναίκα μου και χθες στόλισα το δέντρο μας

Αληθινή Ιστορία: «Μόνο εγώ πίστευα ότι το μικροσκοπικό προωράκι μου θα ζήσει και είχα δίκιο»

Σε πελάγη ευτυχίας η Κέλλυ Κελεκίδου και ο Νίκος Κουρκούλης: Μετά από 8 χρόνια, η τρυφερή ανάρτηση για τις χαρές

Ιστορία που συγκινεί: Ένα φτωχό αγόρι χτύπησε την πόρτα για να ζητήσει φαγητό και αυτός που του άνοιξε έκανε κάτι απίστευτο

Αληθινή ιστορία: Ευχαριστώ τη γυναίκα του πρώην άντρα μου, που μεσολάβησε και μας δίνει διατροφή

Ιστορία που «τσακίζει κόκκαλα»: «Μαμά πάρε με σπίτι και δεν θα ζητήσω φαγητό» – Συγκλονίζει νεαρό κορίτσι που ζει σε παιδικό χωριό

Σούσουρο με την Μαντόνα: Ανησυχία στους θαυμαστές της μετά από το βίντεο που πίνει νερό από μπολ σκύλου

Πράξη αγάπης και ανθρωπιάς: Βρήκα στην Εθνική, κοπέλα να κάνει ωτοστοπ και νιώθω περήφανος που τη σεβάστηκα και τη βοήθησα