Η Πάολα και η κόρη της μοιάζουν σαν αδερφές: Τα χρόνια διαφοράς ηλικίας με την κόρη της είναι πολύ λιγότερα από όσα νομίζεις

by Τόνια Τζαφέρη

Πάολα: Ποσά είναι τα χρόνια διαφοράς με την κόρη της Παολίνα

Οι δυο τους είναι αξιολάτρευτες και κάθε φορά που τις βλέπουμε μαζί αρκετοί είναι εκείνοι που τις περνούν για αδερφές αφού μοιάζουν απίστευτα.

Λίγοι γνωρίζουν πως η Πάολα έχει μία κόρη, την Παολίνα, με την οποία έχουν πολύ μικρή διαφορά ηλικίας και μοιάζουν εκπληκτικά μεταξύ τους.

Η Πάολα Φωκά είναι χωρίς καμία αμφιβολία μια αγαπημένη και άκρως λαϊκή τραγουδίστρια, την οποία συχνά βλέπουμε να κάνει εμφανίσεις, που γίνονται sold out σε Ελλάδα και εξωτερικό. Παρ’ όλα αυτά εξακολουθεί να είναι ταπεινή και μην ”παίρνουν” τα μυαλά της αέρα.

Η Πάολα και η κόρη της μοιάζουν σαν αδερφές: Τα χρόνια διαφοράς ηλικίας με την κόρη της είναι πολύ λιγότερα από όσα νομίζεις

Περισσότερα για την κόρη της Πάολα

Το γεγονός ίσως ότι είναι μητέρα και μάλιστα το ότι απέκτησε την κόρη της σε πολύ μικρή ηλικία να την έχει ωριμάσει και να είναι και ο λόγος, που δίνει σημασία στα απλά πράγματα της ζωής. Αξίζει να σημειωθεί πως γεννήθηκε στις 25 Ιουνίου 1985 και πριν καλά καλά πατήσει τα 18, στα 17 της έμεινε έγκυος.

Η εκρηκτική και εξαιρετική λαϊκή τραγουδίστρια Πάολα, γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και ανήκει στον αστερισμό του Καρκίνου, ενώ έχει ύψος 1,62. Η αγάπη της για την μουσική και το τραγούδι ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία και άρχισε να κυνηγάει το όνειρό της, να γίνει τραγουδίστρια.

Ούσα κόρη τραγουδιστών, δε θα μπορούσε να μην επηρεαστεί από τους γονείς της, οι οποίοι τραγουδούσαν επαγγελματικά στη νεαρή τους ηλικία. Έχει έναν αδερφό, και παρότι είναι πολύ νέα και η ίδια έχει ήδη μια κόρη την Παολίνα, την οποία απέκτησε με τον Φώτη Ζογλοπίτη, με τον οποίο διατηρεί άριστες σχέσεις!

Η Πάολα και η κόρη της μοιάζουν σαν αδερφές: Τα χρόνια διαφοράς ηλικίας με την κόρη της είναι πολύ λιγότερα από όσα νομίζεις

Αν και απέκτησε οικογένεια και κόρη, η Πάολα δεν εγκατέλειψε ούτε λεπτό το τραγούδι που πάντοτε αγαπούσε και κατάφερε να καταξιωθεί με μεγάλη επιτυχία στο χώρο του λαϊκού τραγουδιού.

Ετσι κι αλλιώς, δεν της λείπει τίποτε. Η εμφάνισή της κόβει την ανάσα στον ανδρικό πληθυσμό, και η γνήσια λαϊκή φωνή της ξεχωρίζει αισθητά. Όπου κι αν εμφανιστεί, πάντοτε καταφέρνει να στρέφει πάνω της όλα τα βλέμματα.

Η Πάολα, άρχισε να τραγουδά στα 14 της χρόνια μετά από πρόταση του ιδιοκτήτη του μαγαζιού και την έγκριση από τους γονείς της. Στα 19 τραγουδούσε στο κέντρο διασκέδασης “Μαμούνια” στη Θεσσαλονίκη. Το 2005 εξέδωσε το πρώτο της δίσκο, «Αθόρυβα», ενώ στη συνέχεια μετακόμισε στην Αθήνα για να συνεργαστεί με το Σταμάτη Γονίδη. Το 2007 συνεργάστηκε με τον Σώτη Βολάνη σε ένα ντουέτο με τίτλο “Γιαγιά και παππούς” το οποίο γνώρισε μεγάλη επιτυχία.

Το 2008 κυκλοφόρησε τον δεύτερο δίσκο της, «Περάσαμε με κόκκινο».Το 2012 κυκλοφόρησε το δίσκο «Γίνε Μαζί Μου Ένα», ο οποίος έγινε χρυσός. Από αυτόν τον δίσκο ιδιαίτερη δημοφιλία γνώρισαν τα τραγούδια: Γίνε Μαζί Μου Ένα, Φταις, Να μ’αφήσεις ήσυχη θέλω, Ψεύτικα, Τι σε πιάνει. Στις 24 Απριλίου 2013 κυκλοφόρησε τον δίσκο «Μετά Τα Μεσάνυχτα» o οποίος έγινε πλατινένιος μέσα σε τρεις μέρες.

Η Πάολα και η κόρη της μοιάζουν σαν αδερφές: Τα χρόνια διαφοράς ηλικίας με την κόρη της είναι πολύ λιγότερα από όσα νομίζεις

Το Δεκέμβριο του 2013 κυκλοφόρησε τον δίσκο ‘Η Μόνη Αλήθεια’ που περιείχε τα επιτυχημένα τραγούδια: Κράτα Με, Τελειωμένες Καταστάσεις, Μηδέν. Ιδίως το “Κράτα Με” ήταν η 10η μεγαλύτερη ραδιοφωνική επιτυχία του 2013. Στις 17 Νοεμβρίου 2014 κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι “Έχω Μια Ζωή”, προπομπό του επόμενου δίσκου της “Κρύβω Αλητεία”, που κυκλοφόρησε στις αρχές του 2015.

Τα τραγούδια που ξεχώρισαν από αυτόν το δίσκο είναι τα εξής: Έχω Μια Ζωή, Αυτά Μου Είπε Ο Θεός, Πόσες Φορές, Κρύα Αγκαλιά.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν