Παππούς 72 ετών δωρίζει 800.000 ευρώ στο παιδιατρικό νοσοκομείο που έσωσε τον εγγονό του από τον καρκίνο

Δωρεά: Μια συγκινητική κίνηση από 72χρονο παππού

Μια ιδιαίτερα συγκινητική κίνηση έκανε ένας παππούς ο οποίος θέλησε να ευχαριστήσει το νοσοκομείο και τους γιατρούς που έσωσαν την ζωή του εγγονού του.

Παππούς 72 ετών δωρίζει 800.000 ευρώ στο παιδιατρικό νοσοκομείο που έσωσε τον εγγονό του από τον καρκίνο

Ένας 72χρονος επιχειρηματίας και κυρίως παππούς αποφάσισε να δωρίσει 800.000  ευρώ στο παιδιατρικό νοσοκομείο Γκαζλίνι της Γένοβας, του οποίοι οι γιατροί κατάφεραν να θεραπεύσουν τον εγγονό του από τον καρκίνο.

Η ιστορία πίσω από την δωρεά και το παιδιατρικό νοσοκομείο

Ο μικρός ήταν μόλις δύο ετών όταν διαγνώσθηκε με καρκίνο του εγκεφάλου και κατάφερε να σωθεί χάρη στις συνεχείς προσπάθειες των γιατρών και στην θετική αντίδραση του οργανισμού του, μετά τον κύκλο χημειοθεραπείας στον οποίο υποβλήθηκε. Με το σημαντικό ποσό της δωρεάς, η διεύθυνση του νοσοκομείου μπόρεσε να προσλάβει νέους γιατρούς, με ειδίκευση στην νευροογκολογία.

«Όταν έγινε η διάγνωση αποταθήκαμε στο νοσοκομείο Γκαζλίνι και για οκτώ μήνες ζήσαμε στην Γένοβα. Από τότε έχουν περάσει πέντε χρόνια: ο εγγονός μου πηγαίνει δευτέρα δημοτικού και είναι ένα ευτυχισμένο παιδί», δήλωσε ο ηλικιωμένος επιχειρηματίας στον ιταλικό τύπο.

Η δωρεά του 72χρονου στο νοσοκομείο

Όπως τόνισε, αρχικά δώρισε στο νοσοκομείο 500.000 ευρώ, κατά την περίοδο στην οποία ο εγγονός του ακόμη δεν είχε πάρει εξιτήριο. Στην συνέχεια, διαπίστωσε ότι τα χρήματα αξιοποιήθηκαν με υποδειγματικό τρόπο, και αποφάσισε να κάνει μια ακόμη δωρεά, τριακοσίων χιλιάδων ευρώ.

πηγή : diaforetiko.gr

Related posts

“Εσύ σε σούπερ μάρκετ;” Μαθεύτηκε η αλήθεια για την χρυσή κληρονόμο Αθηνά Ωνάση, με τι ασχολείται σήμερα

Αποκάλυψη φωτιά για Κέιτ Μίντλετον: Από ποια μορφή καρκίνου πάσχει τελικά η πριγκίπισσα

Τεράστια «Βóμβα» στην Ελληνική Showbiz με τον «Σασμό» – Διάσημοι ηθοποιοί της σειράς ζευγάρι και στη ζωή