«Παραδόθηκα σε σένα» τραγουδάει η Νατάσα Θεοδωρίδου κάτω από την πανσέληνο και το κοινό παραληρεί

Νατάσα Θεοδωρίδου: Τραγουδάει κάτω από την πανσέληνο και το κοινό παραληρεί

Η τεράστια επιτυχία του 2020 «Παραδόθηκα σε σένα», σε μουσική και στίχους του Πέτρου Ιακωβίδη είναι από τα πιο αγαπημένα χορευτικά κομμάτια των ακροατών της. Όπως και το πολύ παλιότερο «Ένα σπίτι καίγεται».

Αν και μετράει σχεδόν 25 χρόνια το κομμάτι του Τριαντάφυλλου και της Εύης Δρούτσα από τον πρώτο δίσκο της Θεοδωρίδου, ξεσηκώνει πάντα το κοινό της ερμηνεύτριας μαζί βέβαια με το «Σε τελική ανάλυση» και το «Δίχως λόγο κι αφορμή» των ίδιων δημιουργών.

«Παράνομη αγάπη» στη συνέχεια και «Μη γυρίσεις ξανά» με τους θεατές στο Θέατρο Γης να παραληρούν και να τραγουδούν συνέχεια.

«Επειδή με ξέρω» και «Φεγγάρι μου» κάτω από την πανσέληνο. Με τους στίχους του Γιώργου Θεοφάνους η Νατάσα Θεοδωρίδου συγκινείται και τα κινητά στις κερκίδες δεν σταματούν να ηχογραφούν και να στέλνουν αφιερώσεις.

«Περάσαμε και συνεχίζουμε έτσι λίγο να περνάμε κάτι πρωτόγνωρο και δύσκολο για όλους μας. Ειδικά για εμάς τους τραγουδιστές που έχουμε μάθει να ζούμε και να αναπνέουμε μέσα από τους ανθρώπους που αγαπούν τη μουσική μας. Και πέρυσι το καλοκαίρι και φέτος που κατάφερα να κάνω μερικές συναυλίες πέρασα υπέροχα. Συνειδητοποίησα πόσο με τροφοδοτεί όλο αυτό τόσα χρόνια και κατάλαβα γιατί έχω αφιερώσει τη ζωή μου στο τραγούδι» δήλωσε η Νατάσα Θεοδωρίδου.

«Παραδόθηκα σε σένα» τραγουδάει η Νατάσα Θεοδωρίδου κάτω από την πανσέληνο και το κοινό παραληρεί

Η συναυλία της Νατάσσας Θεοδωρίδου

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo