«Παρακαλούνται οι κοπέλες χωρίς μακιγιάζ»: Ελληνική σειρά ζητάει ηθοποιούς «με εμφάνιση χίπις»

Κάστινγκ: Νέα ελληνική σειρά ζητάει «Παιδιά των Λουλουδιών»

Η νέα σειρά της ΕΡΤ, «Η παραλία», κάνει κάστιγνκ την Πέμπτη 20/10, στο Ηράκλειο και ζητάει ηθοποιούς με εμφάνιση «χίπις».

Ζητούνται άντρες – γυναίκες, ηλικίας 18-35 ετών με εμφάνιση «χίπις», οι οποίοι θα καλύψουν αρκετές σκηνές της σειράς.

Κάστινγκ για τη νέα σειρά της ΕΡΤ «Η παραλία», που μέρος αυτών πραγματοποιούνται ήδη στα Μάταλα, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (20/10), στο Ηράκλειο, καθώς η παραγωγή αναζητά αρκετούς βοηθητικούς ηθοποιούς, που θα κάνουν τους «χίπιδες», τα «Παιδιά των Λουλουδιών».

Η ανακοίνωση που βγήκε και δημοσιεύτηκε στο cretalive.gr αναφέρθηκε:

Κάστινγκ: Αναλυτικά η ανακοίνωση της παραγωγής

«CASTING CALL: casting βοηθητικών ηθοποιών (κομπάρσοι) για τη νέα σειρά της ΕΡΤ “Η Παραλία”, θα πραγματοποιηθεί τη Πέμπτη 20/10/21 και ώρες 16:30-19:00, στο καφέ Crop Αρετούσας 4, της οποίας γυρίσματα πραγματοποιούνται ήδη στα Μάταλα της Κρήτης και θα διαρκέσουν έως τις 06/11/22.

Ζητούνται άντρες – γυναίκες, ηλικίας 18-35 ετών με εμφάνιση ΧΙΠΙΣ, οι οποίοι θα καλύψουν αρκετές σκηνές της σειράς. Λόγο του ότι η σειρά είναι εποχής (1969) δεν προτιμούνται τα βαμμένα μαλλιά (απαγορεύονται τα κόκκινα) και τα τατουάζ σε μεγάλο μέρος του σώματος.

Παρακαλώ οι κοπέλες χωρίς καθόλου μακιγιάζ».

Related posts

Σήμερα ψάλλεται όλος ο Ακάθιστος Ύμνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο

Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι φήμες: 2 φωτογραφίες αποκαλύπτουν όλη την αλήθεια για τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον

Μετά το οριστικό της τέλος: Τα είπε όλα με μια φωτογραφία η Ελένη Μενεγάκη