Παράκληση Θανάση Ευθυμιάδη: «Κυνηγοί μην ξεστολίσετε τον ουρανό – Να προστατεύσετε τα ζώα που σώθηκαν από τις πυρκαγιές»

Θανάσης Ευθυμιάδης: Παρακαλεί τους κυνηγούς να προστατεύσουν τα ζώα που σώθηκαν από τις πυρκαγιές

Θανάσης Ευθυμιάδης: Ένα νέο μήνυμα μετέδωσε ο ηθοποιός, μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram, με αφορμή την έναρξη της κυνηγετικής περιόδου στις 20 Αυγούστου. Συγκεκριμένα ο ηθοποιός με ανάρτησή του στο Instagram απευθυνόμενους στους πολίτες ζήτησε να προστατευτούν όσα ζώα σώθηκαν από τις πυρκαγιές.

«Πάμε πάλι. Στις 20 Αυγούστου αρχίζει η κυνηγετική περίοδος στην Ελλάδα. Μήπως θα έπρεπε το αρμόδιο υπουργείο (Αγροτικής Ανάπτυξης) να μεριμνήσει και με κάποιο διάταγμα, ειδικά για φέτος, να προστατέψει όσα ζώα γλίτωσαν απ τις πυρκαγιές;

Μήπως θα έπρεπε οι αρμόδιοι να σκεφτούν ότι τα ζώα που γλίτωσαν θα βρεθούν σε άγνωστα δάση, όπου δεν θα έχουν τις φωλιές τους, τις οικογένειες τους, τα γνωστά τους μέρη που έβρισκαν νερό και τροφή; Θα έπρεπε άραγε, να σεβαστούμε το σοκ που βίωσαν και την κατάσταση πανικού στην οποία βρίσκονται;

Αν, παρ όλα αυτά, αδερφέ μου κυνηγέ, επιμένεις να πας και φέτος για κυνήγι, θα σου θυμίσω αυτά που σου είπα και πέρυσι: Αν έχεις ανάγκη το κυνήγι για να φας, σε παρακαλώ τήρησε το όριο θηραμάτων. Μην σκοτώνεις απλώς για να τα στοιβάζεις στον καταψύκτη σου και με την πρώτη διακοπή ρεύματος, τα πετάς στα σκουπίδια – έτσι γίνεται συνήθως και το ξέρεις. Αν απλώς σου αρέσει η σκοποβολή, υπάρχουν και τα σκοπευτήρια.

Ευχαριστώ από καρδιάς…

**Αν δεν πιστέψουμε πρώτα εμείς στο θαύμα γιατί να μας βοηθήσει η Παναγία; Γιορτάζουμε την Παναγία σα να είναι κάπου αλλού. Η Παναγία είναι εδώ. Η Παναγία είναι η μητέρα γη. Είναι παντού. Είναι σε κάθε δέντρο. σε κάθε λουλούδι. Και σε κάθε ποτάμι… Χρόνια Της πολλά λοιπόν!», έγραψε ο Θανάσης Ευθυμιάδης.

Θανάσης Ευθυμιάδης: Ζητά να προστατευτούν όσα ζώα σώθηκαν από τις πυρκαγιές

Δείτε ολόκληρη τη δημοσίευση του Θανάση Ευθυμιάδη στο Instagram

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα