Παρασκευή Κερασιώτη: Από το Next Top Model σερβιτόρα στην Μύκονο

by Τόνια Τζαφέρη
Παρασκευή Κερασιώτη: Από το Next Top Model σερβιτόρα στην Μύκονο

Παρασκευή Κερασιώτη: Από τις πασαρέλες του Next Top Model σερβις στην Μύκονο

Παρασκευή Κερασιώτη: Την γνωρίσαμε μέσα από τον διαγωνισμό μοντέλων, όπου και κέρδισε τις εντυπώσεις. Αφήνοντας πίσω της πολλά φαβορί. Με την εξωτική ομορφιά και την τσιγγάνικη καταγωγή κατάφερε να γοητεύσει τους κριτές και το κοινό στο GNTM. Και να φτάσει στην τελευταία τριάδα του ριάλιτυ μόδας του Star. H όμορφη Παρασκευή σύμφωνα με το Mykonos Live Tv, βρίσκεται αυτή την περίοδο στη Μύκονο και εργάζεται ως σερβιτόρα σε κρεπερί.

Παρασκευή Κερασιώτη: Από το Next Top Model σερβιτόρα στην Μύκονο

Η μελαχρινή καλλονή είναι μια πολύ δυναμική γυναίκα και έχει ξεπεράσει όλα όσα αρνητικά έχει ακούσει στο παρελθόν. Αλλά και τον ρατσισμό που έχει δεχτεί για την καταγωγή της.

Και μπορεί το όνειρο να συνεχίζεται ωστόσο η νεαρή καλλονή εργάζεται για καλοκαίρι στη Μύκονο προκειμένου να εξασφαλίσει τα χρήματα για να συνεχίσει το όνειρο να κάνει καριέρα ως μοντέλο!

Τα στιγμιότυπα της Παρασκευής Κερασιώτη στην Μύκονο

Ο Κουσουλός βγάζει τα οπαδικά του απωθημένα στον ΑΝΤ1 κι η Μαργαρίτα Θάνου τον βάζει στη θέση του: «Έχω δει φωτογραφία σας δίπλα στον προφυλακιστέο κύριο Μαυραγάνη!»

Από την εντατική στην παρέλαση: Ο Στέφανος που σώθηκε από τις φλόγες το 2016 θα σηκώσει περήφανα τη γαλανόλευκη σημαία την 28η Οκτωβρίου

«Τέλος ο Μάιλο»: Ποιος πήρε τον γάτο από το μνήμα του Γιώργου Μαζωνάκη – Σoκ μόλις έγινε γνωστό

Μπροστά σου μέλι και από πίσω δηλητήριο: Αυτό είναι το ζώδιο που ξέρει να παίζει θέατρο καλύτερα από όλους

Έπεσε αεροσκάφος: Δυστυχώς όλοι είναι νεκροί – ΕΙΚΟΝΕΣ

Προτεινόμενα